- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
play alol telepítve azonnal átdob és a Huawei oldalra ahonnan direkt APKt telepítesz. updatek is huaweitől jönnek és nem google playról. Kicsit körüményes de hát ez van.
anno Fit elég bugos volt én pont ezért minden "okosfunkciót" kikapcsoltam azóta lehet javították erről nem tudok nyilatkozni. Így viszont amira használom elég jó. Buta de megvételkor minden monitorozást bekapcsolva elment 6-7napig és kb 1év után is elmegy úígy 5napot.
aksicseréhez leírást videot még nem találtam, band 6 alapján én biztos nem fogok nekiállni a cserének.
Ami nekem hiányzott, hogy vizisport vonalon nem találtam olyat ahol mérte volna sebességet lehet persze biciklizni is de ott meg a víz meghülyítette. Mostanában nem néztem de letesztelem hátha javították, hozzáadtak vmi sportot amivel ez jól működne.
Én amúgy anno covid folyamatos SPO2 mérés miatt vettem erősen jó áron. Sajnos SPO2re nekem nem volt jó simán mért nálam nyugalmi poziban 75%alatt... de mint óra, fitnesz trekker nem rossz. Csak nem a jelenlegi árán.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a Fit utónév miatt inkább egy karperecre számítottunk, a Watch Fit 2 sokkal inkább okosóra, csak a szögletes fajtából, aminek lenne ugyan helyen a piacon, de ahhoz versenyképesebb áron kéne kínálni.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest