Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Srácok, becsatlakoznék a beszélgetésbe. Hogyan tehetném magamévá ezért az árért ezt a telefont a linkelt oldalról? Magyarországon legolcsóbban 100k...
Szállítanak Mo-ra, vagy van valakinek kinti ismeretsége?
szerk.: Úgy néz ki szállítanak utánvétteé, 5 euróért. Beszarok, 20k-t spórolhatnék a hazai árakhoz?
-
kolosanyi
veterán
Így van, az az i9020-as volt. Sajnos a tesója nem tudom mennyin nyitott, de azt tudom, hogy november elején vettem 69 900 forintért függetlenül, 2 év gyártói garival (+ két hónap). Most is kb annyiért megy, bár üzlete válgatja. Van ahol 85, van ahol 75, változó...
(#22) đe$|re
Súlyos tévedésben vagy, mert semmit nem cseréltek ki az i9020-hoz képest, az egyedüli különbség az a kijelző, nem Super AMOLED, hanem SC-LCD. Ez számomra csak előny, nem szeretem az előbbi technológiát, ráadásul nem olyan pixeles, mint a PenTile matrixos AMOLED, kristály tiszta és nagyon kellemes színei vannak. Azt meg nem tudom, hogy hol olvastad, hogy én így nem veszem meg. Egyáltalán sehogy nem veszem meg, nemhogy így. Sőt, továbbmegyek. Jelenleg egyetlenegy telefonra se cserélném le a sajátom, mert mindegyik elvérzik valahol azokban a tulajdonságokban, amik nekem számítanak. Lehet miattam kétmagos brutál vas alatta, ha kicsi a tárhely, (persze bővíthető, de az alkalmazásokkal mit csinálsz, feltelepíted kártyára őket, hát kösz, ha nem elég gyors a kártyád, akkor lassú lesz az egész) sz@r a DAC, vagy a kamera ocsmány képeket, videókat lő, esetleg a support 0. Egyedüli készülék, ami minden téren bejön, az a Meizu MX, de hazai forgalmazás hiányában megkímélem magam attól, hogy elkezdjek gyűjteni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Netfone
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged