- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Szia!
Azért mert neked nem teszik vagy mert gondod van vele nem kell fikázni, nekem is volt és eladtam, akkor jó volt használni, de nem fikázom sőt ha lehet megpróbálok segíteni is, mert lehet, hogy valakinek csak a Huawei P Smart-ra telik. Te meg örülj neki, hogy tudsz venni jobbat. Természetesen a véleményed elmondhatod.
Sőt a P10-t is eladtam, és azt sem fikozom (pedig mondhatnám hogy a P20 Lite-től is jobb), ha lehet és módom van rá akkor ott is segítek (talán nem szólnak meg a P10 topikba), és abban még tudok is mert a lányomnak az van.
-
bubus66
nagyúr
Szia nem egészen ugyanaz..
Miért gond hogy mertem hozzászólni? Vagy nem szabad hozzászólni mert ne olyan típusú készülékem van?
Különben mi nem csak itt máshol is hozzá szoktunk szólni.. Ha baj akkor a P Smartot hanyagolom.....
Érdekes már nincs P10, meg P9 Lite-m, P10 Lite-m sose volt, soha nem kérdezték még miért írok azokba a topikban mikor az első kettőt már eladtam és még mindig szoktam írni oda..
-
Dello79
aktív tag
Amit nem emeltél ki a P smarthoz képest az a kijelző,szerintem ég és föld a két kijelző közötti különbség.
Nem akarok ferdíteni.. láttam élőben , egymás mellett.. tényleg szebb a kijelzője ! De nem ég és föld a különbség.. a Psmart is IPS panel felbontása szintén nem egy kisebb kategóriás telefoné.. szerintem nem teljes fényerőn fogod használni.. a kijelző vagy karcos lesz
idő után.. vagy mint sokan veszel rá egy 700 Ft -os kínai üveg fóliát mert félted ha már egyszer drágán megvetted... akkor majd a 700 Ft -os "überminőségi" plexi alól fogod nézni a hipi-szupi kijelzőt ! Na akkor már nem lesz meg az az ég és föld közötti különség ami amúgy nincs is meg
-
Steeke
tag
Akkor legyél boldog a p20 lite-oddal. Szubjektív kinek mi teszik és mit engedhet vagy enged meg magának.
De amúgy meg ez miért jó neked, hogy egyfolytában egy másik telefon topikjaban dicséred a telefonodat, örülj neki, hogy neked az van és bejött, nem értem minek kell folyton a képünkbe vágni, hogy ez egy occsó vacak és a másik mennyivel jobb... -
Dello79
aktív tag
"Hát jól tetted, sokkal jobb telefon a p20 lite mint a smart persze az ára is más.
Én p20 literol váltottam smartra de bár ne tettem volna, csak az anyagiak vezéreltek jelen esetben 😁"Ezt ha szubjektívan nézzük.. pl. én hülyét kapok ettől az új NOTCH -tól.. valami borzasztó.. nem beszélve a lekerekített sarkokról..
Processzora se erősebb.. ugyan az.. oprendszer is ugyan az.. az ára meg kb. 1.5x viccelnek ?
grafikában is Mali-T830 MP2 sőőt mivel nagyobb a felbontás szerintem még lassabb is a telefon !
Amiben jobb a P20 Lite és fontos lenne számomra :
- jobb kamera
- bizonyos modelleknél AC -s wifi
- Type C ( & gyorstöltés )Ezek nagyon jók benne.. de most random kiválasztottam egy üzletet.. a P20 Lite 109 e a P Smart meg 78e
30e Ft ! nagyon durván sok ugyan olyan erős és oprendszeres telefonért..
De 2 dolog miatt én speciel nem vennék P20 Lite -ot..:
- lekerekített sarkak..
- Notch -
MR ME
aktív tag
A töltés kérdéshez kicsit hozzászólva, a telefon egy normális töltővel, ha szinte teljesen le van merülve felveszi a 2A rátöltést, mértem, igaz nem "orvosi" agyonkalibrált eszközökkel, szóval csak tájékoztató jellegű, de a lényeg h ennél gyorsabban nem hiszem h kéne hogy töltsön....nekem ki szokta bírni folyamatos internetkapcsolat (4G/wifi) és napi 1-2 óra játék összidő mellett az egy napot, sztem nem gáz az aksija egyáltalán, más telefonok se fogják kibírni ha agyonhasználod az egy napot....és nulláról nekem 2-3 óra alatt fullra tölti magát, ha a gyári töltőt használom pl
-
Garfield85
tag
https://www.youtube.com/watch?v=Kil5KhnjwCk
Ezen a videon nekem nem tunik ugy,h nagy kulombseg lenne. Ma arra jartam es egy uzletben megfogtam mindkettot,hat lehet,h a p20 lite valamivel jobb. De amit te irtal h a p20 lite melett zero erosen tulzasnak talalom.
Az ara meg vegkepp tulzas,nalunk950 lej a p smart a p20 lite 1700lej. Gyorsasagban nem igazan jeleskedik jobban.A kamerat es a procit kellett volna inkabb fejlesszek es akkor meg ertheto lenne az ara Akcioban volt 1800 korul p10 ami kameraban es prociban sokkal jobb es jo ertek ar ajanlat. Vagy mate 10 lite 1250 lejert,ami kb ugyanaz mint p20 lite igaz annak fem hatlapja is van ellentetben a talan uveg,de valoszinuleg valami plexi fele hatlaptol,mivel tobb forumon is a Huawei lite telefonjai hatlapjat nem uvegnek nezik,ez se lesz mas. -
Dello79
aktív tag
-
ORCA58
addikt
Nem azt írtam, hogy nem IPS van benne, hanem rengeteg tesztben gyártótól típustól függetlenül TFT-nek nevezik az IPS panelt. A Huawei már a hasonló kategóriás készülékeibe csak IPS panelt használ. Az, hogy aki teszteli TFT-nek nevezi az egy dolog. Néhány teszt és mindenhol IPS: [mobilarena teszt] [trusted] [techRadar]
A T-mobilnál pl. szinte minden TFT ami nem AMOLED.
A TFT a tulajdonképpen folyadékkristályos kijelzőt jelent. Az IPS is az.bb0t
Ki mondta, hogy listaáron! 2 évet írok alá. 500 Mb nettel + a korlátlan telefon (munka miatt nélkülözhetetlen)
Huawei P Smart Dual SIM fekete színben 89 760 Ft helyett 25 960 Ft
Készülékkedvezmény: 60 500 Ft
Online kedvezmény: 3300 Ft22 hónapon át kell fizetni, ha nem egybe fizetem
Havonta fizetendő készülék :
Huawei P Smart Dual SIM törlesztőrészlet 4080 Ft Ebből lejön: Online kedvezmény -150 Ft és Készülék kedvezmény -2750 Ft Azaz havonta fizetendő:1180 Ft -
róland
veterán
Németeknél kb. 71,5 ezerért adják egy 64 GB-os microSD kártyával együtt.
Angolok kb. 70 ezerért egy Honor fülhallgatóval (amely önmagában 70 font lenne) együtt.
Így a Alza árazása nem túl fényes. (Valójában árán adják a készüléket.)
S hogy miért nincs műanyag a Honor-on: "Tündökölj a Honor9Lite-al
Fényes. Vékony. A két oldalú 2.5D üveggel, a réteges, nano-maratásos dizájnnal és a Honor 9 Lite fényesen csillogó, tükörszerű felületével* kitűnhetsz az arctalan tömegből."
Míg a P Smart fém hátlapos. -
Digiflex
tag
Na, ez legalább egy reális ár. És a gyártói garancia mégis mit jelent????? gondolom vissza a gyárba....
Akkor már inkább a kereskedő legyen az, akivel országon belül itthoni magyrul olvasható törvényi szabályozás szerint kelljen birkóznom.amúgy meg ha esetleg másfél év múlva visszaadják az árát, és vehetek rajta náluk egy új telefont, nem leszek annyira kétségbeesve... szerinte jobb, mint ha "megjavítanák", amire várhatok heteket, hónapokat, és nég szokszor fizethetem a futárt is. de persze ez csak az én véleményem.
van kuponom is hozzájuk, akkor ezt meglessük...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest