- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
tomcsi23 #682 üzenetére
Ezt nem igazán értem. A Samsung S9-em pereme görbe, így a sima fólia szeret felválni, de legutóbb a UV ragasztólöttyöset sem sikerült úgy feltennem, hogy ne legyen egy kis levegős perem (a másik alternatíva, hogy beázhat a hangszóró, és maradhat a peremen kitüremkedő ragasztóréteg, ha túl sokat öntök ki). De ezen sem igazán zavaró.
De akkor volt egy olyan idióta, aki erre a telefonra úgy tervezte a fekete keretes fóliát, hogy kitakarja a fekete keret az érzékelőt?
Ehhez árulták és nagyon szépen passzol a geometria (a sziget körül is), a fekete keret is pont a kijelzőn túl kezdődik, szóval szerintem tényleg erre tervezték, nem "univerzális".Mondjuk a reset attól még megérte, mert sokkal gyorsabb. Mint ha 2-3 generációval vagy 1-2 ársávval magasabb eszközre cseréltem volna.
-
vlevi
nagyúr
válasz
tomcsi23 #674 üzenetére
A vodás eszköz nekem sem a szívem csücske.
Főleg, amikor home office időszak van, akkor a céghez a remote desktop néha használhatatlan.
De hetekig, hónapokig nincs vele gond, aztán egyszercsak 1-2 napig óriási a ping, a feltöltési sebesség pár kb, aztán egy ideig megy, megint nem, stb...
De nem nagyon van kedvem gigabites routert venni -
mrbego
aktív tag
válasz
tomcsi23 #579 üzenetére
Azóta nem jelentkezett a wifi probléma mióta itt írtam a múltkor.
De amit észrevettem és korábban nem volt jellemző, hogy időnként (kb. hetente) egy értesítésben jelez a telefon, hogy HMS frissítés elérhető. Ami fura, hogy ezt amúgy nem látom sem a Play Áruházban és sem az App Galery-ben, hogy kellene frissíteni (sem a mérete, verziószáma stb ismeretlen). Amolyan háttérben lévő "szellem" frissítés.
Én gyanítom, hogy egy ilyen HMS frissítéssel jöhetett a wifi gond pár hónapja, és most lehet javították.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged