- Garmin topik
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
-
Mobilarena
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony_snow
tag
válasz
kbyte1024 #23 üzenetére
Miért lenne gusztustalan, hogy pénzt akar keresni egy cég? És az utóbbi idők számaiból kiindulva baromi jól csinálják, amit csinálnak. Szerintem inkább csak elhibázott névválasztásnak tűnik, de nálam sokkal okosabb emberek vannak a Huawei döntéshozói között, biztos tudják mit miért csinálnak. Ha csak ez az egy gyártó létezne, ezzel az egy telefonnal a kategóriában, és az embereknek nem lenne választásuk, akkor lehetne gusztustalannak nevezni őket.
-
djhalasz
tag
Ingyen teljesen jó volt az előfizetéshez. 40ért el is adtam.
-
kbyte1024
veterán
Gusztustalan,hogy az 1000.bört is leakarják húzni a 9-es szériáról. Ez meg kb ahogy elöttem is páran megjegyezték egy rakat kaka! Már követni nem lehet a sok elnevezést ugyanarról a termékről.
-
blagolf
senior tag
Eszetlen egy elnevezés, ilyen mérettel.
-
donnie.d
aktív tag
Hát ettől a telefontól én nem estem hanyatt....
-
doooo
veterán
Mennyire gáz az az üres hely a második kamera helyén...
-
janeszgol
félisten
Azért a Huawei tud centizni. Ez a teló 55k. 60 ezer a P9 Lite 2016 (jobb kijelző), az Idol 5 (gyengébb SoC és kamera, de jobb kijelző és 3 giga ram), Nova Smart (2 giga ram miatt mindegy), Nokia 5 (kamera gyengébb.
Szóval lehet én is valami random Xiaomit vennék inkább. -
atike
nagyúr
Nem tudom elképzelni azt, hogy valakinek a vágyai tárgyát képezze ez a telefon...
-
Swinegod
őstag
Huawei: Can i copy your homework?
Xiaomi: Sure, just change it a little bit
Huawei: Jackpot!Redmi 4X copy, és még csak nem is mini, az a 4,5" lenne. Azontúl kávakirály is
-
Nimda
addikt
Ilyen egy Redmi 4X utánzat.
-
Findzs
addikt
Olyan mintha egy ránc felvarrott Y5 II lenne
-
bepe79
addikt
Igen, a legtöbb iphone user fejében az él, hogy android = laggos sz@r. Merthogy 5 évvel ezelőtt kipróbálta a Galaxy Ace-t vagy az S Advance-t. Hát már rég nincs így szerintem sem, az alsókategóriában is jönnek olyan készülékek, hogy az embernek leesik az álla, olyan sebességet produkál a készülék.
-
scyllarus
veterán
Hát, nem tudom.
Én egy hónapja használom - párhuzamosan egy Iphone SE-vel - csak hogy legyen viszonyítási alap.
Akadásnak nyoma sincs, nekem 41k felett volt az Antutu érték is, alapból nem 10 csak 6 GB volt foglalt.
Ezt sokkal jobban szeretem használni. Azt természetesen nem állítanám, hogy ez a jobb, de szívesebben használom, szóval olyan vacak sem lehet... -
z4 Zero
csendes tag
Párom húga 3 napja kapott egy ilyen készüléket afféle előkarácsonyi ajándéknak.
Flottás előfizuval, az ehhez járó karácsonyi Telenor kedvezménnyel alig 3200 Ft-ra jön ki a végösszeg havonta, ennyiért szerintem nem rossz.
Közösségi appokra, YT-ra és zenehallgatásra lesz használva, erre szerintem tökéletes, a kamera minősége meg annyira nem érdekli az új tulajdonost. Volt a kezemben néhány órát, a felület valóban komótosabb kissé, netezés közben sem siet el semmit a telefon, de úgy gondolom hogy amilyen áron sikerült hozzájutni az anyaghasználat, összeszerelés meg az általános teljesítmény egész elfogadható.
-
Szerintem pedig ajánlott!!
Ajánlott, méghozzá azoknak, akik drágán keresnek sz@rt.
-
domerator
veterán
Plecsnihatár???? Miről beszéltek? Milyen plecsnit kapna? "Tetszett volna 2015-ben"?
Ez az igazi lehúzás!
-
vond
MODERÁTOR
"...adott a színvonal, hogy plecsnihatáron táncoljon. Hardverileg ugyanakkor ritmushátrányban van, meg-megbotlik saját lábában, így nem lesz 2017 végén a mobilparkett ördöge."
-
bepe79
addikt
2018-ra elértük, hogy az 5" és a 143,5 x 71 kiterjedés lett a "mini" ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest