- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #6689 üzenetére
Tudtommal Ázsiai rész.
-
petya220
senior tag
Skacok,ha sikerül összeraknom egy AOSP-t, akkor valaki kipróbálja?? xDD Én nem merem..
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #6643 üzenetére
Már a media_profiles.Xml-ben is 100-ra vettem
De fontos lenne a raw 8-secben.Manual cameránál 1 sec a max
(lightroom-nál is... )
-
petya220
senior tag
Hogy lehet raw-ban felvenni az alap kamerával? :l
Mert jól jönne az a 8 sec raw-ban is, nem csak jpg-ben.... -
petya220
senior tag
Nekem is előjött újra ez a gond...
De csak, ha a Cisco ap-n, vagy TL-WR741N routeren... A telekomos Huawei routeren nincs gond :l
De ott meg a raspberry-n futó adblock nem megy... :c (mivel 3 hálózat van itthon nem lehet mindenhol ugyan az a dns, mikor nem látják egymást..)
Most azon gondolkozom, hogy rakok egy openwrt-t a routerre, deee sok küszköés nekem az :ctalán még a csatornákat lehetne megnézni,hogy nincs-e összezavarva
Hm... Tetszik az "auto channel" ....
de amúgy, itt nincs mivel összeakadni a "CiscoAp"-nak és a "TP-linstb"-nek -
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #6459 üzenetére
Wipe nélkül? :l
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #6455 üzenetére
De én mit rontok el?? xDD
Most komolyan...
Leírtak alapján telepítem stb, és eldobja :l
Most felraktam a beanstalk-ot hátha... Bár közben rájöttem,hogy ugyanabból a forrásból épült -
petya220
senior tag
Valaki használ cm13-at VNS-L21-en?
Neki nem megy el a mobilhálózat?
Már nem tudok vele mit kezdeni,folyton újra kell indítanom -
petya220
senior tag
Találtam egy érdekes dolgot
Itt
Leforgatom, ha sikerül
Aztán kipróbálom... Vagy nem :l Fogalmam sincsA kérdésekre nem tudom a választ... Legfrissebb rendszer van fent? És az appokból is a legfrissebb?
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6359 üzenetére
Én azt hittem,hogy fényezni akarod a HTC-t
P9 lite-t nem éri meg lecserélni arra... Túl jó össze vanrakva ez a telefonés ennyiért... Ilyen kamerával meg hardverrel, durva
-
petya220
senior tag
válasz
DjShockh89 #6326 üzenetére
Én sajnos fehéret kaptam az elején... Aminek akkor nemnörültem("A fekete elfogyott".... )
De most hogy láttam élőben a feketét... Nekem jobban tetszik a fehérvalahogy más kisugárzása van
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6220 üzenetére
Megválaszoltam,de én úgy értettem,hogy nem a google hibája miattt nem fog menni
Hanem a fejlesztők nem fogják a régi dolgokat fejleszteni.
Nem tudom.. de szerintem felesleges ennyi belső memóriánál
Meg sd-ről úgy is lassabb.. -
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6217 üzenetére
Nem fogják kitalálni,hogy hogyan ne fussanak...
a google-nek nem sok köze van a play-es játékokhoz fejlesztői részen. Valaki azokat otthon csinálja, és kész. Ahhoz nem nyúl a google...
És ha nem megy a RÉGI játék az ÚJ rendszerrel ellátott készüléken, az azért van, mert az rendszerekben mindig változik valami, most a nougat-ben nem Java van, hanem openjdk... és az is picit másabb,mint a legtöbb, aztán az android API is változik -
petya220
senior tag
Üdv a klubban
Hát az Android-os Facebook app egy nagy rakás.... Kaki.
Próbálj rajta frissíteni, hátha van update... Ha nem akkor ott a böngésző :/
Csak ne ijedj meg,mikor random emberek jelölnek vissza, vagy indoktalan dolgokat/oldalakat lájkolsz
én a 10embert jelöltem be tegnap.... A görgetés miatt
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6151 üzenetére
Nekem más appal sem megy...
Lehet,hog a nougat hibája...
De így belegondolva érdekes ._. -
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6148 üzenetére
Kajak nem jó a folyamatos fókusz ._. Észre sem vettem eddig..
Miért kell felhívni a hibákra a figyelmem??
Amúgy, mindjárt kipróbálom,hogy open camerával van-e...
Nekem sehogy sem fordul a yt videó.. -
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6143 üzenetére
Összefoglalót lenyitod c:
-
petya220
senior tag
válasz
bubus66 #6095 üzenetére
Changelog c: (MIÉRT EGY SORBA RAKJA EZ A DJDNDJDJ FU. )
A Huawei tervezte EMUI 5.0, az újonnan kiadott Android 7.0 alapokon. A vadonatúj EMUI 5.0, amit az Égei-tenger tiszta kékjei és fehérei inspiráltak. A kezelőfelület egyszerű és okos, és az EMUI 5.0 fejlett és kimagasló teljesítményt hoz, amivel a mobiltelefonok még gördülékenyebben működnek. [Ajánlások] • Tisztább, interaktívabb kezelőfelület Vadonatúj kezelőfelület és effektek, amit a mediterrán tiszta kékjei és fehérei inspiráltak. Egyszerűsített gesztusok, amivel a legtöbb műveletet 3 lépésben el lehet végezni. Az EMUI 5.0 testre szabhatóbb, Android alkalmazáslistát is biztosítva a felhasználóknak. • Fejlett funkciók A rendszerműveletek gördülékenyebbek, amivel hatalmas mennyiségű képeket tekinthet meg, weblapokat böngészhet és kereséseket futtathat gyorsabban. [Tudjon meg többet] • Értesítések Optimalizált design kombinálja a gyorsindítókat az értesítésekkel a felhasználói műveletek egyszerűsítéséhez. Tartsa nyomva az értesítéseket az üzenetek és értesítések gyors blokkolásához. Az emlékeztető kártyák csoportosításra kerülnek helytakarékosságból. • Három dimenziós feladatkezelő A feladatok három dimenzióban vannak csoportosítva a felhasználói felületen. Gördülékeny gesztusok lehetővé teszik a felhasználóknak a feladatok közötti görgetést le- vagy felfelé húzással, a feladatok eldobását pedig jobbra vagy balra húzással. • Kamera A kamera mostantól támogatja a pluginek kezelését. A ritkán használt módok, mint a dokumentum újraigazítás mód pluginként jelennek meg, hogy tárhelyet takarítsanak meg a telefonon. • Névjegyek Testre szabhatóság és megosztási funkciók kerültek a névjegykártyák alá. A megosztás funkció lehetővé teszi a névjegyek gyors megosztását Bluetooth-on és egyéb módokon. Új szkenner funkció a keresősávban és a zárképernyőn az új névjegyek egyszerűbb hozzáadásához. • E-mail Olvasatlan e-mailek megjelölése javítva a bejövő mappában. A felhasználók most már gyorsan törölhetnek, csillagozhatnak és megjelölhetnek e-maileket olvasottként vagy olvasatlanként a baloldali menüből. • Beállítások Újonnan tervezett alkalmazáslista került a rendszerbe. Amikor a funkció engedélyezve van, egy alkalmazáslistába rejti a nem rendszeralkalmazásokat a főképernyőről az egyszerűbb, rendezettebb elrendezéshez. Új lista funkció a beállításokban. Az olyan beállításoknál, ahol kettő vagy több lépés kell a beállításokhoz, a felhasználók mostantól közvetlen visszaléphetnek a beállítások főoldalára egy mozdulattal. Új vészhelyzeti információk. A felhasználók megadhatják a nevüket, vércsoportjukat és egyéb információkat, hogy a mentőszolgálat munkatársai láthassák ezt az információt a zárképernyőről. [Frissítés megjegyzések] 1. Az EMUI 5.0 alapvető funkcionalitásbeli változásokat hoz, ami hatással lehet a használati szokásaira. További részletekért látogasson a Huawei fogyasztói weblapjára a http://consumer.huawei.com címen, és tekintse meg a felhasználó útmutatót. 2. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. 3. A rendszer a frissítés után újraindul. Ez nagyjából 10 percig tarthat. A frissítés után a főképernyő automatikusan az EMUI 5.0 témát mutatja. 4. Ha bármilyen problémával találkozik EMUI 5.0 alatt, jegyezze le a hibát, és hívja a hivatalos ügyfélszolgálatunkat. Látogasson a Huawei fogyasztói weblapjára az ügyfélszolgálat elérhetőségéhez.
-
petya220
senior tag
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #6082 üzenetére
Én anélkül raktam vissza
Akkor ez azért lehetett nehéz... :l -
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6078 üzenetére
Boldogat neked is
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #6060 üzenetére
Hááát... számomra nehéz volt
oeminfo csere? ._. Az minek?
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6041 üzenetére
Az alap camera app-al tudtommal sehogy
Manual camera app-ot kell leszedned -
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6034 üzenetére
Szoftveresen gáz egy picit a kamera
De raw-ban szép képet készítAz AnTuTu persze,hogy akad... Hisz ez a dolga
különben meg sem izzasztaná a telefont
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #5995 üzenetére
Wow
nagyon gondolkozom ,hogy visszategyem-e .-.
Csak a kamera miattt nem tettem... :l -
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #5956 üzenetére
Szerintem hiba lenne...
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #5938 üzenetére
Most melyik rendszert használod?
A nougat-os emui-t vagy a mm-t? -
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #5870 üzenetére
Bootloop
alig tudtam visszahozni....
Abban nem akar menni normálisan ._. legalábbis nekem -
petya220
senior tag
Valaki szerkesztgette már a media_profiles.xml-t?
Ha oda beírom a 4k dolgait, akkor menni fog?
A bitrátát tudom,hogy lehet állítani, jelenleg 40mbs-nél járok -
petya220
senior tag
Nem lehet valahogy a telefonba mókolni a 720p120 / 720p60 / 1080p60 esetleg 4k-s videó felvételt?
Olvastam olyasmit, hogy ha a lib-eket pesztráljuk, akkor lehet valamit kezdeni velük, de elakadtam a "hex workshop" használatával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- Samsung Galaxy S24 Marble Gray 8GB/256GB Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest