- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
ati0420 #11355 üzenetére
(#11354) ati0420
Nyugi rákérdeztem a Huaweitől hogy mi van ilyenkor.
Meg kellene nézni ha vissza tennéd a B161-et igaz azt a szar oeminfo csere leírás alapján kell csinálni de meglehet mert te a 6.0-án vagy és akkor megnézni, hogy a SS kapna-e frissítés elő fordulhat, hogy azért lett test keyes..
Miért kell neked a 7.0 oeminfo?
A szerviz ellőtt melyiktől lett test keyes a B160 vagy a B161-től?
Azt nem értem, (várj még egy pár napot) hát ha jelez.
(#11356) sepyi
Függetlenít SS szolgáltatós volt és gondolom, hogy nem kóddal lett függetlenítve és gondolom azért, hogy mind két slotot tudja használni azért is lett függetlenítve.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ati0420 #11352 üzenetére
Na ez jó kérdés, hogy melyik menne rá így már ki tudja..
Nem jelezett Rá frissítést?
(#11351) sepyi
De akkor miért nem lehet vele BL, nyitni és miért nem látja a garancia néző? Mert csak az egyiket látja..
Pedig szerintem lehet a függetlenítéstől, főleg, ha esetleg nem kóddal függetlenítette ki..
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #11349 üzenetére
Nem a TMX-től jött vissza hanem valami másik szervizbe volt
(#11348) ati0420
Ja tényleg tedd vissza és nézd meg mit ír ki..
(#11347) sepyi
tudod mere gondoltam nem talán azért mert függetlenítve voltmivel csak az egyik IMEI adja vissza a garanciát is, sőt egy ugyan ilyen volt a tegnap és csak az egyik re engedett BL nyitni olyan mint a tied L21 mind kettővel lehet
-
bubus66
nagyúr
válasz
ati0420 #11342 üzenetére
Ezt a SIM kártyádat ami most van tedd a másik slotba és próbáld meg a Ha a telefon eredetileg Vodafone-os volt akkor SS szerintem.
(#11341) sepyi
szerintem nem hiszem, hogy a szolgáltatónál DS-lenne.. Legalább is a P9 liteből nem volt a Telekomnál függetlnek független de SS-es
-
bubus66
nagyúr
(#11335) sepyi
Igen de ha single akkor a dualitásnál is csak egy IMEI marad.
Igen az L01-re a szervíz rá tette a DS-hez való ROM-ot.
(#11336) ati0420
Nem is kell ha működik ezzel akkor dualos ha nem akkor Single
(#11340) rostiron
Mint már le írtam az L01 build száma is VNS-L21 de a rendszer frissítésnél is a update_data_full_VNS-L01_hw_eu L01 és ebben van egy data\hw_init\dataversion.txt és ez írja át a build számot VNS-L21-re
ro.confg.hw_userdataversion=VNS-L21C432B371_DATA_VNS-L01_hw_eu Ha ez nem települ akkor szokott test_keyes lenni. SS
Az pedig a DS
update_data_full_VNS-L21_hw_eu data\hw_init\dataversion.txt/ ro.confg.hw_userdataversion=VNS-L21C432B370_DATA_VNS-L21_hw_eu
-
bubus66
nagyúr
válasz
ati0420 #11327 üzenetére
A Magyar huawei hivatalos oldalról szedd le a B161 innen
(#11328) szemesi69
Úgy látom már meg előztek.. hagyd nyugodtan nem szóltál bele csak gyorsabb voltál..
Szerintem meg vidd vissza a szervizbe és mod nekik nem jó ROM-ot tettek rá...
(#11325) sepyi
Neked dualos van? Mert akkor nézd meg légyszíves, hogy neked mit ír ki itt
-
bubus66
nagyúr
válasz
ati0420 #11319 üzenetére
Most akkor mi L11 vagy L21 mert nem mindegy?
Mi kellett volna onnan?
Neked az L21C432B161 kell nem az L11
Na akkor tegyük tisztán a dolgokat
Nekünk az VNS-L21 kell másik nem jó
Ha neked a garancia ellenőrző azt jelzi, hogy L01 attól még a Telefon Buildja VNS-L21 lesz és SS
Ha dualost beteszed akkor az L21-sz
mindjárt meg mutatom mire gondoltam
-
-
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Nem kell az FF érted?
Tedd fel a hivatalos oldalon lévő RollBacket és csak az onan letölt ROM-al működik ezért kellene olvasni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ati0420 #11286 üzenetére
Miért is kellene megosztanom mikor le van írva( és már vagy 100 000 le lett írva) a Téma Összefoglalóba Pl RollBack használata..
P9 Lite Szoftverfrissítés
Huawei Firmware Finder használata.
Huawei P9 Lite Visszaállás 7.0-ról-6.0-ra (RollBack)
Huawei P9 Lite downgrade leírása.
Huawei P9 lite single SIM-es dual-lá alakítása.
Huawei P9 Lite oeminfo csere..
Huawei Extrator használata
Huawei P9 Lite bootloader nyitása zárása
A telefon elindításának módjaiItt meg találsz mindent...
-
bubus66
nagyúr
Igen te csak addig, én meg tovább is eljutottam, most csináltam meg egy test_keyes... Megoldottam oeminfo csere nélkül...
És attól lett test_ keyes, hogy nem a megfelelő ROM került rá... Ő is ilyen neve nincs ukumuku oldalról próbált telepíteni... Feletettem neki a Huawei oldaláról, a hivatalos RollBacket, és a hozzá való ROM-ot és tökéletesem működik már frissítette is neki a 7.0-ra
-
bubus66
nagyúr
Figyelmesen olvasd el a Téma Összefoglalót
1. Nincs kedvem meg energiám se barkochbázni.
2. Jó lenne tudni, hogy milyen a telefon single vagy dual.
3. Szolgáltatós vagy független.
4. Stb...Mert nem jó RollBacket raktál rá de attól meg különben nem lesz test_keyes max bootloop-os.
(#11274) nati68
Nem mondtam egyszóval sem, hogy nem segítek. Pont azért kellene türelemmel lenned mert újonc vagy...
-
bubus66
nagyúr
Én meg itt találtam a választ XDA-t de a többire is érthető.
Eddig amik ilyen ukumuku olaldaról lettek leszedve és telepítve majd nem midegyik hibás vagy kuka lett a vége
Külünben meg a a Huawei hivatalos oldalán fenn van a Magyar Roll Back és a hozzá való ROM
(#11268) nati68
Ilyenkor az a baj, hogy Telenoros a Telefon de a Téma Összefoglalóban benne van
Lehetőleg a topikba ne írogass ki S/N meg IMEI-t stb-t.....
Én számon kérném a Telenort hogy akkor ez hogyan is van...
-
bubus66
nagyúr
válasz
#04302336 #11260 üzenetére
(#11260) nati68
Kinyitom én neked a BL az az IMEI kell ami a telefonba van.
Erre lelehet kérni de ezt nem értem a telefonba lévő IMEI nem jó??
Katt a ide és amelyikre kiadja mennyi gari van arra lehet kérni a BL kodott
Különben meg ha nem jó akkor vidd vissza és kérd számon tőlük.. Mivel a telefonba levő-e nem jó, meg néztem.. csak a kis tálcán lévő a jó....
(#11261) ati0420
És miért fizessen, ha ki lehet nyitni ingyen is neki.
Én tudom, mennyibe kerül, de ha lehet azért ne verjünk senkit se + költségekbe.. Mikor ingyen is ki lehet nyitni..
(#11262) cubix
Azért az is 0 nap 6 hozzászólás
-
bubus66
nagyúr
válasz
boneyard #11243 üzenetére
Nem kell külön telepíteni a hw_data csomagot azt zip-ként kell betteni az update.app mellé
(#11238) boneyard
Ha lementetted az OTA- akkor nem a 3 Gombossal kell fel tenni ez a probléma, hanem engedni neki feltenni az HwOUC mappából nem szabd törölni.
Mind a kettő fájlnak ott kell lenni....
Vissza kell menni a Frissítőbe és ott el lehet indítani a lementés nem azért kell, hogy az OTA-t a 3 gombossal tedd fel..
(#11239) ati0420
Ha nem tudsz valamit akkor kérdez, mielőtt még hülyeséget csinálsz, a hw_data, ha nem települ akkor lesz test_keyes
Mert abban van ami írja a build-et
ez a lényeg dataversion.txt
-
bubus66
nagyúr
válasz
farkas-lány #11216 üzenetére
Bocs nem ide akartam
-
bubus66
nagyúr
válasz
farkas-lány #11216 üzenetére
Igen írtam privátot.
-
bubus66
nagyúr
válasz
farkas-lány #11214 üzenetére
Igen elrontotta, mert a Telenoros Single SIM-es és Ő meg a Dualost tette rá.
oeminfo csere kellett volna B131-B171 és onnan már frissült volna a B371
Egyszer azért rontotta el mert
Telenoros Build VNS-L21C128Bxxx
Amit meg fel tette az VNS-L21C432B160 ez Dual SIM-es
-
bubus66
nagyúr
válasz
snooze #11205 üzenetére
Mindenkinek ilyen volt nem csak teneked...
Aki frissített annak mindenek, ugyan ez volt.
Ha A Legfrissebb teljes csomagot szedjük le akkor is a frissítő a Letöltés alatt a (6.0-nál) a Gyors frissítést írja ki..
Más
Senki nem szedte le a VNS-L21C432B370-et???
(#11207) Zoolika87
Én kaptam hideget meleg az FR ezért nem kell hanem ajánlott.. Ha akar az user akkor csinál, ha nem nem, előbb vagy utóbb úgy is bug-os lesz..
Én minden esetben csinálok, még javítás, és frissítés után is..
-
bubus66
nagyúr
válasz
rostiron #11203 üzenetére
Meg marad mind kettőnél, de sok értelmét nem látom, de mindenki maga dönti el csinál-e FR- Vagy sem
de amit a képen mutatsz az a FULL ROM mivel fő rendszert cserélsz ajánlott az FR
Igen az kell neked de az 1,94 Gb Az a Full ROM majd B381 lesz a frissítés..
Ja , hogy te ezt kérdezted az mindegyiknél gyors frissítés fog mutatni, de most a Full ROM-ot fogja letölteni.
Azt fogod utána kapni
Az már csak javításokat stb tartalmaz
de a frissítőben itt is közepén az lesz ki írva, hogy Gyors frissítés.
-
bubus66
nagyúr
válasz
rostiron #11199 üzenetére
A legfrissebb teljes csomag az a Full ROM ez lementve telepíthető a 3 gombossal
Tartalmaz ezeket
upadate.zipp-et
update_data_full_VNS-L01_hw_euA másik csak frissítés, javítás stb.
(#11200) snooze
a 370 nem a gyors frissítéssel csináltad, mert az alapból a Fullt ajánlotta fel
a 380 azt már igen
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #11183 üzenetére
Hagyd megteszem a szükséges lépéseket akkor talán megjön az esze. Vádaskodik rágalmaz van annak megfelelő helye amivel élni is fogok...
Ezért nem méltattam válaszra sem, mert tartom értelmét semmilyen vitának, ha Ő nem tudta meg csinál az legyen az Ő baja, van XDA, van HTCMania, és van 4Pda innentől. Ja és Privátban meg nyájaskodik, ha meg elutasítom akkor meg minden vagyok csak jó ember nem.... De hát megedződtem a P8 Lite topikon.
(#11184) B.Pystike
Így van és ha kérdeztél segítettem is..
Soha nem zárkóztam el attól ha valaki hibát talál benne akkor jelezze és akár közösen is ki lehet javítani..
És ez után se fogok de ezek után egyre jobban meg fordul a fejembe, mint a sokak (porterocka) hogy itt hagyom a fórumot...
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #11147 üzenetére
Nem is kell mással el számolni csak saját magaddal, főleg, hogy ha segítségét kérsz azt úgy tedd, ahogy illik.. Remélem tudod mire írtam ezt..
Tudom és tisztában vagyok vele, hogy sokaknak az én stílusom se teszik...
Azért írtam részemről ennyi, én megpróbáltam segíteni, de úgy vettem észre sok értelme nincsen, nem akarom részletezni miért...
Csak annyi a RollBacknek semmi köze, hogy nyitva vagy zárva van a BL....
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #11120 üzenetére
Senki nem mondta, hogy 7.0 alatt lehet oeminfo-t cserélni....... Csak a 6.0 lehet.. miért nem próbálod meg a RollBacket..
És miért nekem címezted???
Vagy mentesd le valakivel a B370-et és futtasd át rajta a 3 gombosból de ne másik innen kérd el valakitől..
Viszont elmondásod alapján a B370 van fent a (7.0 nem zárja vissza a BL) Akkor meg a L21-es Roolback és a B160 mehet fel....
Részemről ennyi volt...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #11112 üzenetére
Különben meg nem elég az oeminfo. a custom.bin-t is telepíteni kell..
A másik, ha egyszer frissítek, akkor miért is kell engedni valakinek is nyomkodni a telefon.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #11107 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #11104 üzenetére
Az oeminfo cserénél nem gond, mert a régit felülírja,cserélte én már C636-on is C432 és tökéletes..
Sőt egyszer az enyémre is rosszat tettem fel véletlenül, és minden gond nélkül vissza ment a C432...
Én felajánlottam a segítségemet. Ő már feltette a TWRP-t elküldtem neki az oeminfo cserét aztán meg látjuk...
Vagy sikerül neki vagy nem....
-
bubus66
nagyúr
válasz
macko77 #11097 üzenetére
Egyszerű mint a pofon ha nem hiszel nekem akkor nézd meg, hogy hány IMEI van?
Az L01-nak a buildja is L21 azért van a dobozon az. Magyarul így néz ki VNS-L21C432B381 SS.
Nekem is VNS-L21 van a dobozon, és még is az L01-es kell.....
(#11099) Balathruin
Te honnan tudod, hogy nyitva van neki???? Mert én nem olvastam... És ő azt meg tudta nézni szerinted..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #11093 üzenetére
Igen PID-nélkül hogyan nyitod ki a BL-t???
macko77
Ezt próbáld meg
SS RollBack = HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L01, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
SS firmware= HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU)
(#11095) B.Pystike
akkor átadom neked ha már elkezdted...
Mert csak megkeveredik majd.. De 80%, hogy oemifo-t- kell cserélni
Ha ez jó lesz akkor az is ami a logoutomba van jó lesz...
-
bubus66
nagyúr
válasz
macko77 #11070 üzenetére
(#11072) macko77
Ha dualos akkor a letöltöd az L21-es RollBack-et és az L21C432B160-as ROM-ot Előbb a RollBacket telepíted.
SDkártya/dload/update.app
a ROM-ot is ugyan így kell
(#11074) macko77
Neki Már a rendes build van VNS-L21C432B381 vagy is az öve már frissült a 7.0-ra.
B.Pystike látom meg előzött már..
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #11037 üzenetére
(#11037) online1986
Miért lenne béta?
(#11036) Gabis
Nekem is fel került alapból..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Stylerr #11024 üzenetére
Miért keresnék, csak véleményemet, írtam, amit most is tartok...... örülj neki meg annak is, hogy települt és nem lett belőle egy blokk tégla... Mert akkor ma a tied lett volna a második..
Mert tudod (most szerencséd volt) de a rest az kétszer fárad, és másodszor nem biztos, hogy szerencséd lesz... és én is írhattam volna a 2 Gb mert tudom mennyi egy Firmware sőt azt is tudom, kicsomagolva mennyi..
De inkább rá hagyok neki, mint a vak szerencsében bízzak, és csináltatok vele egy blokk téglát....
a belső tárhelyen volt 2 Gb-ot???
(#11026) tomboy0013
Ezért nem értem, a 2Gb hova csomagolta ki akkor szerinted..
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
FőDudu #10993 üzenetére
akkor ez lesz a build NRD90M test_key
Ez akkor szokott lenni ha nem megfelelő ROM-ot akarsz feltenni.
Vagy a data\hw_init\dataversion.txt ez nem települ update_data_full_VNS-L01_hw_eu innen valami oknál fogva.
a test_key-ben nincsen frissítő téma menü, és jó pár alkalmazás.
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10980 üzenetére
Igen egyből sok okos ember gyűlt össze csak azért, hogy neked segíteni tudjon..
Itt derült ki, hogy a korábbi B370,B380-as frissítés "test-keys"-es
Ez nagyon jó a végén még mi leszünk a hibások, hogy te blokk téglát csináltál a telefonodból......
Még ennyit akartam most már tényleg befejeztem..
(#10990) petya220
Bocsánat, köszönöm, hogy pótoltad.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #10981 üzenetére
A B160-re nem lehet oeminfot cserélni ezért kellet neki a B130..
(#10980) eladogeppc
Az biztos, hogy megegyezik csak azon leírás alapján 10-ből 8 készülék meg fekszik. De mint a Cunaja mester is írta adott a dolog XDA lehet kérni a segítséget.
A leírásod alapján kened vágod a dolgot, és még is téglát csinálsz....
Ha nem let volna az a mondod, ami volt akkor már rég használhatnád a telefonod. De most azt mondom, hogy a részemről minden segítség nyújtás megszűnt.
Különben meg a segítség késrés általában privátba szokott történni (én vártam) gondolom, nem én foglak meg keresni, mivel nem én basztam el a telefonod (habár még az is lehet)...
Nem egy ember és nem kettő írogatott neked, és segíteni próbált de minta falra hányt borsó..
a Cunaja-nak meg több van a kis ujjában mint itt az összesünknek.. Tudod én is kérdezek tőle, mert nem szégyen, sőt ha kérdeztél volna tőle, biztos, hogy válaszolt is volna..
Én részemről befejeztem..
Ha nem jó a leírásom adott az XDA adott a HTCMania és stb oldalak..
Még annyit, hogy jobban jársz, ha elviszed a szervizbe, és meg fogják csinálni garanciába.
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10965 üzenetére
Nem tudod, hogy miért nem mondom meg, még te kérdezed?? Különben te meg honnan tudod, hogy ugyan azt használom, amit te?
Pl van szerviz kábelem hozzáférek szerviz boxhoz tehát már nem ugyan azokat használom mint te..
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10962 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy vidd a szervizbe ott meg csinálják, mert ah lemerül akkor semmit sem lehet vele kezdeni.. Addig még végérvényesen gallyara nem vágod..
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10955 üzenetére
A B370-ben nincs cust mappa helyette Vendor van.
(#10961) petya220
És a fizetőstől miért menne? Akkor ott a DcUnlocker 4euro és tud flashelni,de az nem azt jelenti, hogy jó is lesz. lehetőleg nem kellene össze vissza rakosgatni vele mindet mert még a végén tényleg kuka lesz...
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10950 üzenetére
Nem azért mert külön partició, hanem az adb-ből megy és ta oda nem tudsz belépni.
De TWRP azt tudsz flaselni
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10940 üzenetére
Ugye nem mentetted le a TWRP-vel a fent lévőt?
Tessék itt a TWRP mentés próbáld meg tedd vissza a TWRP-t és próbáld meg telepíteni.
Na most már jobban értünk....
Szerinte meg nem jó kedvünkből kérdezgetünk.. Még mindig nem értem, hogy a B130 hogyan lett B160?
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10937 üzenetére
És akkor mi a probléma, ha a B130 felment akkor mit telepítegettél össze vissza a fb-vel...
Ha követted volna leírást akkor már lenne egy működő telefon a robi64 is írt neked, ha az alapján csináltad volna akkor menne. Viszont, ha a B130-vagy a B160 van fent akkor arra fel kellene menni a RollBacknek.
Ja persze nem a recovery2 kellett volna feltenni...
-
bubus66
nagyúr
De igen ott is bekapcsolta... Pont tegnap tettem vissza a B161 és abba is be volt kapcsolva.
(#10928) eladogeppc
A másik nem világos dolog, hogy a TWRP felül íródik-e a 3 gombosnál, de gondolom ez is így történik.
Az oeminfo és a custombin felrakása után íródik felül, mert ha nem így lenne akkor hogyan tudnál telepíteni a 3 gombossal....
Még mindig nem értem, hogy mit akarsz te a fastbootal csinálni? Mutasd már meg, hogy hova leírva, hogy az oeminfo csere után fastbootból kell flashelni. Különben neked meg a B130-as ROM kell másik nem megy fel....
Különben meg jó lenne kinyitni a BL, mert az oeminfo visszazárta.
A Fastbootból, hogyan olvasható, ki, hogy a B160-on vagy. Ha azon lennél akkor menni-e kellene a RollBacknak..
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10923 üzenetére
Ha fel ment akkor miért kellett flashelni ezt nem értjük, és ráadásul nem is jó lett flashelve
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10920 üzenetére
Remélem, azt tudod, hogy user hiba....
Mert az ki mondta, vagy írta, hogy az oeminfo csere után a fastbootal kell feltenni, ha az oemeinfo + custom.bin fel megy akkor a B130-nak felkel menni..
Különben a Toolkitben mauállisan is ki lehet cserélni az oeminfo+custom.bin-t
Itt a kép róla.
Amikor ki cserélted az oeminfo-t a telefon újra indulás után kért jelszót?
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10906 üzenetére
A B160 felment? előbb a Rollbacket kellett volna feltenni és utána lehet keveregni.. És ha RollBack fen van akkor a dloadból mehetett volna egyből a B160, és utána frissített volna
Ha meg flashelek akkor ezeket kell
- fastboot flash boot boot.img
- fastboot flash recovery recovery.img
- fastboot flash cust cust.img
- fastboot flash system system.img -
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10891 üzenetére
Miért ezt kellene letöltenem, ha DS a telefon ???? "Letöltöd a P9 Lite VNS-L21C432B131 SS firmwaret"
Édes jó istenem a többit inkább nem írom...
Talán kellene egy kicsit gondolkodni, mivel a DS a telefonod akkor értelem szerűen az oeminfo cserénél a DS oeminfo és a B130 kell... És a Toolkit tartalmazza mind kettőt......
(#10897) ufonauta
Felteheted, nyugodtam (az olyan 300Mb körüli) ez elég érdekes dolog.
Oké rendben...
(#10898) Stylerr
Csak ajánlott...nem kötelező......
-
bubus66
nagyúr
válasz
ufonauta #10893 üzenetére
(#10893) ufonauta
Nem 3 gombossal kell telepítened
Nem mind kettő kell hozzá a számos mappával melyiket szedted le?A Beállítások ikonál kell lenni egy piros alapon egy fehér számnak (ha nem törölted a HwOuc mappából) Ha törölted töltsd le még egyszer, és telepíti saját magát
(#10891) eladogeppc
Értem én hogy annyira kened vágod ezt a telefont, és ennek én örülök is, de ha a nagy arc inkább segítene, annak jobban örülnék, még honorálnám is. Nem hülye vagyok, csak a leírásod például ott zavaros, ahogy az Oeminfo-t visszarakod.Tényleg zavaros nem kell honorálni semmit sem old meg mert a nagy arc nem fog segíteni, pont ezért a dumáért....... Általában nem így szoktak segítséget kérni....
Nem mondta senki, hogy hülye vagy a leírást meg értelmezni kell eddig mindenki meg tudta csinálni, az alapján...
Pont erről lett beszélve az OFF topikba nem is olyan régen
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10881 üzenetére
DS=B370 Akkor nem kell háborogni, amit én már sejtettem, hogy user hiba DS-re feltenni SS Rom-ot és utána még csodálkozni, azt nem kellene...
Így aki ezt a szoftvert valaha is használta, az így járt.
Senki nem fog így járni mert előtte el olvassa a dolgokat..B160 fent. Ha innen frissítem, akkor megint test-keys lesz belőle szerintem.
Gyáva népnek nincs hazája mondja a közmondás. Igen az lehet, ha megint nem a meg felelő RollBacket tettél fel..
Azt mondom, hogy akkor csinálj valamit. ha tudod is mit csinálsz ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor inkább hagyjad..... Jelzett az OTA? Mert ha nem akkor megint test_keyes lesz.. főleg az XDA-s sz....tól....
Egyébként most néztem meg XDA-n, hogy a Firmware Finder csinálja ezt, ami logikus, hiszen egy "Beta" vagy "Test" fázisú ROM-ot rak fel.
Ja azt nem írták a nagy XDA-n, hogy ez nem az FF hibája, hanem user hiba...... Nem az XDA-ra és aFF-re kell fogni, mivel te hibáztál egy DS-r fel tettél egy SS-ra való ROM-ot és még várod a csodát???
Te mindent jól csináltál????
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10853 üzenetére
Ha mákod van akkor meg kell próbálni a RollBack és a B160-at vissza tenni ha nem akkor oeminfo csere...
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10853 üzenetére
És az minek kellett neked, ha nem volt fenn a 7.0.
Pedig az se hibás mert én meg csináltam az enyémet, a B161-hez való RollBackel, és a B161-es ROM-al..
Olvassátok el és figyeljetek!!!!
Megkérek mindenkit, hogy ha valaki vissza akar állni akkor figyelmesen csinálja és a telefonjának megfelelő build számú RollBacket töltes le.
Azért mert L01-írak azért ez még az L21 SS-hez való és a build is L21 lesz.
SS
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L01, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU) Csak ezt lehet, telepíteni a roolback után..DS
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L21, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L21, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B160, NEU)Senki nem próbálja meg a 6.0-re feltelepíteni mert bootloop lesz a vége
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10850 üzenetére
Igen a test-keyesnél elő fordulhat, hogy kuka... És jelezte is neked???
Azért nem találtad a frissítés menüt, mivel a test_keyesbe nincs Frissítés, nincsenek témák stb...
Miért a tied Dual SIM-es?
Ami a Magyar Huawei oldalán van fent az a L01 SS ROM B161 és ha Hozzávaló RollBack
Vagy a DS L21-es ROM B160 és a hozzávaló RollBack
(#10851) petya220
Nem az update volt a hibás, ha az a hibás nem is települ. test:keyes akkor lesz, ha nem a megfelelő build számú ROM-t teszed rá.. Ha az update.zip a hibás akkor másnak is gond lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest