Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecong
újonc
Sziasztok szeretnék segítséget kérni, cunaja v14-en vagyok, és elkezdtem visszatérni EU C432-es verzióra cunaja leírása alapján, viszont megakadtam ennél a résznél: "Jöhet a visszatérés C432 EU verzióra. Figyelem, A Oreo/Nougat EU tartalmának a HWOTA7\update mappában kell lennie." sajnos már nem érhetőek el a szükséges file-ok így sajnos nem tudom befejezni az áttérést. Esetleg nincs meg valakinek a szükséges hozzávalók a visszatéréshez?
Segítségeket előre is köszönöm. -
Mecong
újonc
válasz
juuzer #26017 üzenetére
Szia!
Ha van hozzá kézügyességed, illetve eszközöd akkor nem nagy ördöngösség, itt van róla egy videó is. [link] Arra viszont figyelj oda hogy eredeti képernyőt vegyél, mert olvastam egy régi hozzászólásban anno hogy az utángyártott kijelzőknek problémás az érintőpanel része.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest