- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barto
aktív tag
válasz
tkonya #11854 üzenetére
A feleségemé a teló, rendetlenkedett a Viber, így csináltam egy FR-t.
build: c150b183
szerk.: Ez 6.0 (a droid).
A HiCare azonosítás meg nem jött össze. Az első sms megjött, utána megint kérte a kódot, a regi (2 perces) nem volt jó, kértem újat, az már nem jött meg. Most meg visszadob, sok kódkérés miatt. Pedig regelve volt a telefon.Amúgy a HiCare nelkül nem frissül? Inkább úgy mondom, hogy amíg a nem csináltam meg az FR-t, addig rendben volt a HiCare account, de akkor sem dobta az update-t.
szerk.: Végig romoltam az életem az Samsung s1-en, s2-őn, az s4 mini is már 6.0-val szaladt, de ez most nem világos, hogy miért nem történik. Nem vagyok kezdő... :-(
-
Barto
aktív tag
Sziasztok!
Telekomos készülékre van már 7.0 Mo.-n?
Sem a rendszerből, sem a HiCareből, sem HiSuitből nem talál. Pedig, ha jól értelmezem a korábbi hsz.-eket, akkor már van akinek megérkezett (03.13 éjszaka). 09-es vas(SS)
Ha már elérhető, akkor OTA-n jön?
Előre is köszönöm a választ!
-
Barto
aktív tag
A 3-3-3-hoz a HiCare-ben kell regisztrálni? Ami annyit tesz, hogy Név, telefonszám, illetve sms-es visszaigazolás?
-
Barto
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Sikerült ma reggelre végig olvasni a topikot. A feleségemnek lesz a teló. Akárhányszor vettem telefont, mindig az adott topikot elejétől a végig magamévá tettem.
Nyilván neki a külső számít első soron, így esett a választása erre, én meg nézem a tartalmat.A lényeg, láttam, hogy autós töltőben vannak kérdőjelek. Én a Nexus 6P-hez az alábbit rendeltem, és tökéletesen tölt, még navigáció közben is. (Tudom, a 6P-ben Snapdragon van...)
Töltő
És kábel, ha kell, USB-USB-C végekkelA töltő 22 nap alatt ért ide. Ha van az európai raktárban, akkor kb. 1 hét.
Más:
Megdöbbentőnek tartom MK VII fórumtárs történetét.
Nem a reklám miatt írom, hanem mert jó tapasztalatom van velük. Nem, nem vagyok ügynök és nem írom be minden topikba.
Nekem a Generalinál van lakás biztosításom. Havi +1400 Ft-t lehet kérni hozzá SMART csomagot. Ez azt jelenti, hogy évenként 150.000 Ft-ig állja okos készülékek sérülésből fakadó, nem garanciális javítását. Ebbe a tv, notebook, telefon, tablet stb beleesik. Le kell fotózni az ép készüléket (sorozatszámok látszódjanak), feltölteni a szerződéskezelőbe. Ha kár van, bejelenteni, s a kárszakértő mondja a tennivalót. 10.000 az önrész. Ha javíthatatlan, akkor a számla alapján fizeti a készülék árát. Ez úgy néz ki, hogy a vásárlási ár-avulási díj (évenként ár-10%)-önrész, de max. 150.000.
Saját példa:
Egy éve a L930-am repült. A keret deformálódott, a hátlap nem pattant fel. Káresemény bejelent, másnap szakértő hív engem. Kérjek szakvéleményt szervizből. Noka Care-be be, szakvélemény ki, szakvélemény scannel, e-mail-ben küld. Este válasz, mehet a javítás, számla legyen. 10-nap, kijelző megjön (egyben van a kerettel), telefon 9-kor bead, délben felvesz. Számla scannel, e-mailben elküld, délután-3-kor sms jön, Budapest Bank: számlájára utalás érkezett.
Non plusz ultra, 3 hónap múlva a front kamera meghalt. Na mondom ez fizetős lesz, mert a garancia ugrott a kijelzőcsere miatt. De! Mondták a Nokia Care-ben küldjük be, hátha. Mondom jó, de csak számla van, a garancia jegyet elkotortam. "Nem baj, hátha átcsúszik" 10-nap múlva telefon megjön, főpanel csere garanciában. És a garancia újraindult főalkatrész csere miatt. Persze pár napra meglett a garanciajegy is.
Na ez megint pozitívan lepett meg.
Igaz az is, hogy Telemax a Samsung S1-et dobta vissza root miatt. Pedig azért adtam, be, mert az usb csatlakozó csak tölt, de a gép nem érzékeli a telefont, és az akkumulátor lötyög, nem érintkezik rendesen, ezért újraindul. Mivel az usb csati nem volt jó, és akkor még nem volt mobilOdin, így a rootot nem tudtam visszavonni. De, ezeknek a fizikai hibáknak semmi köze a roothoz, visszadobták. Tudom a mi a szerviz elv, ez 2011-ben volt. Amikor visszajött a teló, akkor az usb-t dühből megrángattam és jó lett, az akksit pedig papírdarabbal kiékeltem.Magyarország én így szeretlek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen videókártyát?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest