- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz Döglött Róka #19301 üzenetére
Egy pillantás alatt odanézel a kijelzőre, hogy épp merre kell majd haladni. 10000 emberből 9999 nem csak a hang alapján megy a navigácóval... Előre megnézem mégis merre fog haladni az út, felkészülve ezzel a forgalmi változásokra.
Ha a szélvédőn van a navigáció akkor jobbra vagy balra kell pillantanod picit amit amúgy is meg szoktál tenni, ha egy kereszteződéshez érkezel... A vezetéstől idegen, hogy állandóan jobbra lefele a középkonzolra nézegetsz. Sokkal több időt vesz igénybe egy "pillantás", mintha szélvédőnél lenne a navigáció, ráadásul a visszanézés is idő ami a reakciódat késleltetheti egy kényes szituációban.[ Szerkesztve ]
-
Septum15
aktív tag
válasz Döglött Róka #19296 üzenetére
Csak az a baj, hogy a kocsiba nincs kihangosító, szóval most vagy veszek egy drágább, minőségű utángyártott lejátszót, amin van Bluetooth és az 20 környéke, vagy veszek 5 környékén a szélvédőre rakhatót.
Lehet hogy meghallanám a telefont magát a is,de azért akkor se az igazi. De teljesen megértem amit mondasz, és valamilyen szinten egyet is értek vele. Még nem kezdtem el vezetni, még csak Kreszre járok, szóval van még idő dönteni, csak úgy előre szerettem volna tervezni. Köszi a segítséget mindenkinek. -
MK VII
veterán
válasz Döglött Róka #19296 üzenetére
Sőt..
Ha jól emlékszek épp mostanában akarják bevezetni, hogy a szélvédőre nem lehet tenni semmit a kiláthatóság miatt. Ergo marad a középkonzol... Ebben csak az a szép és jó, hogy eleve, hova nézel, ha vezetsz? A szélvédőn kifelé. Ha mindig letekintesz a középkonzolra, azzal sokkal nagyobb a baleset kialakulásának veszélye. De hát már megszokhattuk, hogy az értelmetlen törvények és szabályok országa vagyunk...(#19297) sirarcheer
A visszatérés sikertelenségének az oka nálad van.. A leírás és a visszatérés menete teljesen jó.. Ezer meg egyszer mentem vissza gyári romra Cunaja romról és semmi gond nem volt...
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de sajnos valamelyik lépést nem jól csinálod.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GeForce Now
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Steam Deck
- További aktív témák...