- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
TomKiss #24189 üzenetére
Én nem hoztam össze semmit. A telefon Telekom-os. Őszintén megmondom, hogy azt sem tudom milyen EMUI volt rajta amikor megvettem. Akkor csak azt néztem, hogy 7-es Android, oszt jónapot. A telefont nem piszkáltam, mivel tört progikat nem használok, a tudása meg bőven elegendő ahhoz, amihez nekem kell. Most is csak azért kezdtem el nézegetni, meg elmélyedni a dologban, mert elkezdett szórakozni a GPS... Egy biztos: a pár héttel ezelőtti frissítés óta szar, addig hiba nélkül dolgozott...
-
k-adi
nagyúr
válasz
TomKiss #15653 üzenetére
Bizonyos telefonokat árul függetlenül is, anno ilyen volt a lumia925 is. Bár hivatalosan nem írták ki az oldalra, de aki vett innen a PH ról akkor olyan lumiát tőlük az mind független volt, pedig - ahogy írtam - nem volt feltüntetve sehol sem ez.
Tehát kijelenteni nem lehet ezt de aki innen vette annak mind független volt, én is ezért bátorodtam fel anno és vettem és nekem is az volt. -
EndyCretu
csendes tag
válasz
TomKiss #14700 üzenetére
Szia! Én is majdnem pánikba estem emiatt. Csináltam is egy újraindítást de az sem segített! Akkor,mondom,adok még egy esélyt neki és kikapcsoltam teljesen a gépet. És láss csodát,miútán felállt a teló már nem is volt vele semmi baj! Egy próbát neked is megér ha ezeket nem csináltad volna meg rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Óra topik
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Gombászkönyvek egyben
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest