- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mateo91
üzenetére
Helló!
Ez NEM az EMUI 11 miatt van! Tavaly szeptember óta használom az appot. Akkor cserélték le a régi TV GO-t. Eleinte jó volt a hangminőség, de valamikor decemberben elromlott. Nekem is szaggat rendesen, bizonyos tv csatornáknál egészen szétesik a hang. Jó néhányszor küldtem visszajelzést a fejlesztőnek, a Play Áruházban az értékelésnél, illetve a T ügyfélszolgálatának email címére, de mindig valami semmitmondó sablon választ kaptam, ide-oda irányítottak át. Magyarul magasról tojtak rám. Nemrégiben kitoltak egy frissítést az apphoz, de semmi javulás. Szerintem azt kellene tenni, hogy minél több felhasználó visszajelezzen nekik, hogy ez az app nagyon nincs rendben. Amíg csak néhányan jeleznek nekik vissza, észre sem veszik. Pedig az app értékelése a Play Áruházban nem mondható túl fényesnek. Legutóbb 2,4 volt.
A számítógépen Edge böngészőt használok, ott a tv go nem megy, mindig más és más hibaüzenet jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő