- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
P30 kijelzőre milyen fólia az ajánlott?
Segítségeket és válaszokat előre is köszönöm!
-
TBT
addikt
Megérkezett a telefon! Ez valami brutálisan jól néz ki + ez az OLED-es kijelző valami bámulatosan gyönyörű és tűéles. Ez az első Android alapú telefonom, így még ismerkedem vele (eddig csak Windows-os Lumiáim voltak).
Wifi beállítása után egyből üzent a telefon, hogy van egy 4,7GB-os rendszerfrissítés, amit le szeretne tölteni (a leírása alapján a kamera működését érintené). Érdemes ezeket letölteni?
-
TBT
addikt
Sima Kingston kártya nem jó bele?
Barátnőmnek van P30 Lite verziója és ő valami Kingston kártyát (256 GB) vett bele. Azt gondoltam az jó lesz a nagyobb testvérbe is, de valószínűleg én tévedek.
Sajnos idehaza Huawei kártyából csak 128GB-os változatot láttam, de akkor kezdetnek marad az. :(#1770
Köszönöm a választ! -
TBT
addikt
Mekkora bővítőkártyát tud befogadni a telefon? 256GB a maximum vagy tudja kezelni az 512GB-os kártyát is?
A telefon le tudja játszani a H.265 HEVC kódolású MKV fájlokat? Vagy csak a H.264 kódolást tudja lejátszani (anime filmeket néznék rajta, többnyire H.265 kódolást használnak már azoknál)?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Emag-on most akciós az Amber Sunrise változat 2 év garival, így valószínűleg arra esik a választásom. Baromira bejön az a szín.
185 000 Ft-ért jó vételnek számít vagy várjak Fekete péntekig? -
TBT
addikt
Sziasztok!
A MobilAkciók weboldallal van valakinek tapasztalata? Mennyire megbízhatóak? Huawei készülékekre tényleg érvényes - 2 év - garanciát adnak? Garanciális eljárás során mennyire segítőkészek és rugalmasak?
Egy Huawei P30 Dual Sim 128GB 6GB RAM Amber Sunrise modellt néztem ki náluk, egész jó áron van (170 000 Ft), csak kicsit bizonytalan vagyok, mert nem egy Media Marktról vagy Extreme Digitalról van szó (ott azért jóval drágább ez a telefon).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged