-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
válasz
Maffia91
üzenetére
Csak Aliexpress. Ezerpárszáz forint környékén van 3dbos csomag kiszállítással. Sosem volt vele gond, adnak hozzá száraz és nedves törlőt, meg ilyen levegőmentesítő szirupot az oldalára, de egyébként illeszkedik. Szerintem bírja annyira, mint a 3-4-5 ezer Ft-os fóliák. Arra kell csak figyelni, hogy olyat rendelj, ahol van Aliexpress shipping verzió, mert a Cainao shippinget itthon a Posta kezeli és macerás, mert nyilatkozni kell a kezelési költségről, stb. Az Alis shippinget meg talán az Expressone hozza ki díjmentesen. Ha gondolod nézek neked linket, az enyémen és a párom P30-án is ilyenek vannak már legalább egy éve és tökéletesen ellátja a funkcióját.
-
killertibi
tag
válasz
Maffia91
üzenetére
Szia.
Én ebay-ről szoktam hidrogél fóliát (hydrogel screen protector), 5 eur körül szokott lenni 2db. Mindig EU országból rendelem, 1 héten belül meg szokott jönni. Jobban szeretem a sima fóliánál, sokkal tartósabb, könnyebb felrakni és az érintésérzete is jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Robotporszívók
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest