Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
ddt500hu #10140 üzenetére
Ezzel a telefonnal konkrétan elmentem tegnap barátnőm elé a munkahelyére 4-re (olyan 1 óra az út, addig zenét hallgattam, YouTube, Facebook, fotóztam egy csomót), aztán ittunk a KFC-ben egy kávét, amíg esett az eső, utána mentünk a Camponába, majd vonattal haza hozzá. Este 9-kor tettem töltőre 32%-on. 😂
S7E-dzsel ilyet sosem mertem, mindig feltöltöttem 100%-ig, bárhová is mentem...
-
DonDragonka
őstag
válasz
ddt500hu #9597 üzenetére
Ha már AOD...
13:00-kor nem jó időt ír... nem, nem arra gondolok, hogy 1:00-t ír ki, konkrétan azt írja 11:00.
Ezt csak akkor követi el, ha úgy megy át 13:00-ba, hogy be volt kapcsolva a AOD.
Tehát a jelenség reprodukálhatósága:
1. AOD on
2. 12:59-kor ne legyen zsebben, táskában vagy máshol ami miatt az AOD éppen nem aktív
3. várd meg a 13:00-t amikor 1:00-át kéne kiírnia, no akkor 11:00 lesz, egészen addig amíg be nem kapcsolod a telót vagy zsebre nem vágod, tehát az első interakcióig ami az aktív AOD-t megszakítja...
LOLMár láttam más p20 pro-nál is nem csak az enyémnél...
-
embe
nagyúr
válasz
ddt500hu #9081 üzenetére
Így van. Pont erről beszéltem én is. Tök igazad van. Ha ennyiért megkapnám, akkor holnap venném is meg én is. Csak mint írtam az én előfizetéseimhez drága.
Én arra értettem amit írtam, hogy valaki egy GSM boltban kinéz egy telót, és azt a tanácsot kapta, hogy vegyen egyet előfizetéssel a Telekomnál. -
Crucio
aktív tag
válasz
ddt500hu #8947 üzenetére
Feltöltöttem őket a onedriveomba, hogy normális minőségen + exif adatokkal meg tudjátok nézni. Két mappa van, az egyikben vannak a "jók", a másikban meg a "kevésbé jók", amikel nem vagyunk maradéktalanul elégedettek.
[link]
Amint látszódik, többségében vannak azok, amik tetszenek és jól eltalálta őket, ezért is írtam, hogy korrekt képeket lő. Leginkább a közeliekkel vannak problémáink, a méhet az istenért sem tudta lekapni a barátnőm. A másik, amit nem is várok el ettől a telefontól, az a távoli képek (pl madarak) lekapása. Éppen emiatt gondolkoztam el abban, hogy valami "komolyabb" kompaktot/milcet beszerzek. Ha pl a G9X annyival jobb képeket lőne, akkor már megfontolandónak tartanám hogy megvegyem.
Néhány kivételt leszámítva minden auto módban készült, esetleg éjszakaiban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest