- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #17166 üzenetére
-
mycso
veterán
válasz
Szia, egy jó hónapja, az autó fejegységével összepárosítva nekem is akadozik a hang , de csak zenelejátszás közben.
Sőt olyat is csinál, ha számot váltok, látszólag megy, viszont nem szól a zene. Telefon lezár/felold, majd egy ideig ismét jó.Telefonhívások alatt stabil, ott eddig még nem volt probléma.
-
törölt tag
válasz
Csak az autóban használom, ott többségében jó. Néha nem kapcsolódik, de azt nem tudom, a teló vagy a rádió baszakszik. Hanggal semmi gond.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Furcsák ezek az updatek. Nekem pont, hogy a 10-essel lett jobb!
9-esen sokszor előfordult, hogyha kikapcsoltam a headsetet, nem szólt az alsó hangszóró valamiért, csak restart után javult meg... Sikerült is egyszer emiatt elaludnom. 10-es óta nincs problémám vele (még).
-
Black_Raven
veterán
válasz
BT+BT Midi+Zene app Gyorsitótár törlés, esetleg Adatok törlése volt már?. Nekem az oldotta meg a problémákat a friss 10nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest