- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
Micsurin #5098 üzenetére
Nem érintkezett vízzel a telefon.
Hogy a szervízben mit csinálnak/nak vele azt sajnos nem tudom.
Tegnap este már úgy voltunk vele hogy megoldódott a probléma azzal hogy levettük a tokot meg megtisztitottam a kijelzőt. Órákig nyüstöltem és semmi gond.
Reggel pedig az ébresztős dolog jelentkezett majd 1-2 "idegen mozgás" a menüben.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
A történet röviden a következő:
Párom P20-a leesett, képernyő betört. Ilyenkor a gari elveszik ha jól tudom, ezért egy sima szervízbe vittük a telót és a huawei hivatalos szervizébe. Kijelzőcsere 36 ezer volt.
Azóta az újlenyomat olvasó nem működik, nem is rezeg, nem is reagál ha hozzá érünk.a menüből is eltűnt a beállítási lehetőség.
(Az esést követően bár kép nem volt, de az újlenyomat olvasó működni látszott még, legalábbis rezdült a telefon ha hozzá értünk illetve a képernyő is felvillant, csak ugye képet nem adott csak csíkokat mutatott).A szervízben nem vállalták a felelősséget hogy megnézzék az újlenyomat olvasó helyesen lett e visszadugva, mondván hogyha megbontják előről a telefont akkor a kijelző ismét törni fog.
Egy másik szevizes vállalta hogy hátulról megnyitja a telefont és megnézi, de teljes mértékben nem látott rá onnan a kábelekre, szval nem tudta biztosra mondani hogy rendben lett visszakötve a kijelző cserét követően.Belenyugodtunk hogy nem fog működni az újlenyomat olvasó.
Ezt követően azonban a napokban a telefon elkezdett magától elinditgatni programokat, össze vissza lépkedni a menüben stb. Kevés keresés után azt a kifejezést találtam az angolban erre a problémára hogy "ghost touch".Elsőnek egy kb 32 fokos napon annak tulajdonítottuk be a dolgot hogy a telefon túlmelegedett és azért "bolondult" meg.
Pár perc után abba is hagyta a fura viselkedést.
Azóta azonban többször is előjött.
Tegnap délután a hívásjegyzék utolsó emberét többször felhívta magától, ugrált a menüben, appokat inditgatott.
Aztán délután 6-7 fele gondoltam egyet és kivettem a tokjából, letörölgettem a kijelzőt alkoholos törlővel és arra gondoltam lehet a telefontok mágneses része bolondíthatta meg amivel a telefonra csukódik a tok.Egész este teszteltem, videóhívást indítottam rajta, közben youtube videót néztem. Direkt fel akartam hogy hevüljön, hogy ha a túlmelegedés az oka a dolognak akkor ezzel előjöjjön a probléma. Illetve a tokba sem tetem visza. Egész este nem volt vele semmi gond.
Reggel azonban a beállított ébresztő megszólalt, a telefon felvillant és saját magától elnémult az ébresztő, betette szundiba. Ezt kb 2x megcsinálta.
Ezt követően nem olyan durván, de 1-1 fura menüváltása/ navigációja volt a telefonnak.
Most újra szervízben van, megnézik a kijelzőt és elvileg cserélik.
Szerintetek kijelző gond lehet vagy? Illetve kértük hogy ha már megbontják akkor nézzenek rá újra az újlenyomat olvasóra is.
Ha volt valakinek hasonló tapasztalata kérem ossza meg.
Köszi aki végig olvasta.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Leesett a p20 telefonom és betört a kijelzője. Kijelző csere volt, azóta a kijelző működik, viszont az ujjlenyomat olvasó nem érzékel semmit és a menüben sem találom sehol az ujjlenyomat beállítását.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Nem lett jól visszakötve a szenzor vagy valami szoftveres bug lehet?Ötlet?
Köszönöm előre is!
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a P20 készüléknél hogy lehet olyat beállítani hogyha telefonálok valakivel és közben hívnak akkor azt jelezze a telefon. Nem a nemfogadott hívásos sms-re gondolok. (Telekom)
Ez lehet hogy szolgáltató specifikus beállítás, de a korábbi készüléknél ugyan ezzel a telefonszámmal működött a dolog.
Köszi előre is!!
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Milyen tokot ajánlotok erre a telefonra ami megfelelően véd? Barátnőmnek lenne.
Akár több félét is mutathattok.
Előre is köszi! -
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Most üzemeltek be a P20 telefontbés az előlapi kameràval készített fotók színtelen és homàlyosak. Ez mitől lehet? Előre is köszi a vàlaszt!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Packeta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest