- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki linkelni nekem egy gyári Európai Firmwaret dual simes telefonhoz?
-
Dikri
aktív tag
Külső tárcsázót tettem fel azzal működik a nevek vezeték név szerinti rendezése.
Európai modellnél sem lehet ezt állítani?A kérdésem az lenne, hogy van-e valami leírás rootoláshoz?
Próbálom a fórumokat böngészni, hogy EU stock romot rá lehet-e rakni a kínai verzióra, de elvileg igen.
https://www.reddit.com/r/FunkyHuawei/comments/64v5rb/how_to_rebrand_debrand_change_region_with_huawei/
Aki már csinált ilyet annak szívesen fogadom a tanácsait.Az első kérdésem az bootloader nyitással lehet csak rootolni? Mert ha jól gondolom az nem visszavonható és gari vesztéssel jár.
A második kérdésem az a driverekkel van. XP alá ne is próbáljak keresni?
-
Dikri
aktív tag
Megvettem a telefont, a hálózat működik rendesen, de azért vannak szívások.
Mivel alapból nincs se google play és európai böngésző.A kérdésem az lenne, kapcsolatoknál hogy lehet átállítani, hogy előre kerüljenek a vezetéknevek?
Mert a névjegyeknél, csak egy rublika van a névhez, tehát valószínű nem tudja kezelni ezt a funkciót, hiába van a google címtárban vezetéknév és keresztnév funkció. Esetleg ez is a Kínai régió eredménye? Ha igen van ötlete valakinek, hogy ezeket a rendszer Appokat hogy lehet Európai verzióra cserélni, vagy honnan lehet letölteni? -
Dikri
aktív tag
Nem értem, honnan veszed?
Ezeket tudja a telefon:FDD LTE: Band 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 12, 17, 18, 19, 20;
TDD LTE: Band 38, 39, 40, 41 (100M);
UMTS (WCDMA), HSPA+,
DC-HSDPA: Band 1, 2, 4, 5, 6, 8, 19;
TD-SCDMA: Band 34, 39;
CDMA: BC0 (800 MHz), only for China Telecom (China + Macao).Mint írtam amit nem tud az európai modelhez képest az a
FDD LTE: Band 26, 28, 29 -
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Huawei p10plus verzióból a VKY-AL00 és VKY-L29 közötti különbséget próbálom kideríteni.
Az első az ázsiai piacra készül. Ami kérdésem lenne, hogy hálózatkezelés szempontjából kevesebbet tud:
FDD LTE: Band 26, 28, 29 nincs benne. Ezeket használják a magyar szolgáltatok? Esetleg valamelyik ezek közül a b20?
Vagy nincs jelentősége ennek itt Magyarországon és nyugodtan megvehető külföldről?
Itt a forrás:
http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/huawei/p10plusdualsim/Huawei-P10-Plus-Dual-SIM.htmlIlletve egyáltalán szervizelik-e itthon ezt a tipust, mert gondolom garancia az nem nemzetközi?
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest