- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki linkelni nekem egy gyári Európai Firmwaret dual simes telefonhoz?
-
Dikri
aktív tag
Külső tárcsázót tettem fel azzal működik a nevek vezeték név szerinti rendezése.
Európai modellnél sem lehet ezt állítani?A kérdésem az lenne, hogy van-e valami leírás rootoláshoz?
Próbálom a fórumokat böngészni, hogy EU stock romot rá lehet-e rakni a kínai verzióra, de elvileg igen.
https://www.reddit.com/r/FunkyHuawei/comments/64v5rb/how_to_rebrand_debrand_change_region_with_huawei/
Aki már csinált ilyet annak szívesen fogadom a tanácsait.Az első kérdésem az bootloader nyitással lehet csak rootolni? Mert ha jól gondolom az nem visszavonható és gari vesztéssel jár.
A második kérdésem az a driverekkel van. XP alá ne is próbáljak keresni?
-
Dikri
aktív tag
Megvettem a telefont, a hálózat működik rendesen, de azért vannak szívások.
Mivel alapból nincs se google play és európai böngésző.A kérdésem az lenne, kapcsolatoknál hogy lehet átállítani, hogy előre kerüljenek a vezetéknevek?
Mert a névjegyeknél, csak egy rublika van a névhez, tehát valószínű nem tudja kezelni ezt a funkciót, hiába van a google címtárban vezetéknév és keresztnév funkció. Esetleg ez is a Kínai régió eredménye? Ha igen van ötlete valakinek, hogy ezeket a rendszer Appokat hogy lehet Európai verzióra cserélni, vagy honnan lehet letölteni? -
Dikri
aktív tag
Nem értem, honnan veszed?
Ezeket tudja a telefon:FDD LTE: Band 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 12, 17, 18, 19, 20;
TDD LTE: Band 38, 39, 40, 41 (100M);
UMTS (WCDMA), HSPA+,
DC-HSDPA: Band 1, 2, 4, 5, 6, 8, 19;
TD-SCDMA: Band 34, 39;
CDMA: BC0 (800 MHz), only for China Telecom (China + Macao).Mint írtam amit nem tud az európai modelhez képest az a
FDD LTE: Band 26, 28, 29 -
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Huawei p10plus verzióból a VKY-AL00 és VKY-L29 közötti különbséget próbálom kideríteni.
Az első az ázsiai piacra készül. Ami kérdésem lenne, hogy hálózatkezelés szempontjából kevesebbet tud:
FDD LTE: Band 26, 28, 29 nincs benne. Ezeket használják a magyar szolgáltatok? Esetleg valamelyik ezek közül a b20?
Vagy nincs jelentősége ennek itt Magyarországon és nyugodtan megvehető külföldről?
Itt a forrás:
http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/huawei/p10plusdualsim/Huawei-P10-Plus-Dual-SIM.htmlIlletve egyáltalán szervizelik-e itthon ezt a tipust, mert gondolom garancia az nem nemzetközi?
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest