- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows CE fórum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Én is az első hsz-em írásakor direkt ránéztem (azért is áll benne ami)...
De mindmáig a cikkben ez van:A nyakörves megoldás kapcsán viszont a cég illetékese nem győzte sorolni az előnyöket:
A világ 180 országában működik
GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, and QZSS műholdakkal kommunikál, kétcsatornás// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
hemaka
nagyúr
Egyébként ott van a collar is, de az nem tud műholdas kapcsolatot, ott a táblázat. [link]
Mondjuk az a hámos cucc is elég elb*szott dizájn, mert mindenkinek van saját hámja, most akkor arra hogy tegyem rá? Másféle módszert kellett volna a felfogatásra használni, na majd talán a következő...
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
ledgeri
nagyúr
válasz bakszazsolt #7 üzenetére
A műholdas telefonok nem GPS és társai szintű műholdakkal kommunikálnak. Emellett a gyártó oldalán csak a hám van említve, mint kommunikáció képes.
A cikkben viszont a kmmunikáció a nyakörvhöz van csatolva, és navigációs műholdakhoz.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
yanna
addikt
Csivaván jól mutatna.
-
ledgeri
nagyúr
Milyen technológiát használva? (hogyan, nem a mit.... és ne a "hát rádiójellel" legyen a kövi lépés...)
Emellett az oldaluk csak a hámost említi visszabeszélőnek.[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Milyen módon "kommunikál" ez a felsorolt navigációs műholdakkal? Mert a felsorolás alapján csak azok globálisan szórt jelét veszi, és ennyi... (Bekapcsolom, és szól a rádió... nem Walkie-Talkie) Ezt nem nevezném kommunikációs képsségnek... (Irányába lehet, ő vissza nem tud. A fogadás meg nem csinálása a dolognak.)
A mérete meg bicit brutál!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
fatty
aktív tag
Nem kicsi, nyilván kell hely a hardvernek, de nem lehet túl komfortos. Értelme csak akkor van, ha tudsz műholdas netet használni. Elhagyod kutyád világvégén, egy sima mobillal nem sokat lehet kezdeni.
Tractive dog 6-ot néztem én is tavaly, 4-es helyett. Ami tetszik rajta az a jelző fény, végre rendesen látható, nem csak egy pötty. A másik újdonság az ugatás figyelés, felesleges számomra, nem ugat a kutya. -
hemaka
nagyúr
Eleg draga, de azert nem a vilag vege penz, plane amennyibe kerulnek az ebek mostansag.
Tractive is most dobta ki az uj verziot, de inkabb tunik faceliftnek, mint valami nagy ujitasnak. De egyebkent itthon rengeteg helyen a Bukkben es a Matraban sincs terero, ott meg tudjuk, hogy semmit sem er a tractive.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Digitális Állampolgárság Program
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nintendo Switch 2
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...