Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harmony OS-t fel lehet rakni a telefonra? Próbálta már valaki?
-
Tudjátok esetleg, hogy a telefon jól együtt tud működni az alábbi okoskiegészítőkkel?
Huawei Watch GT2 sima, vagy Honor Magicwatch2? -
válasz
Matamata #14930 üzenetére
Mi személyesen vittük be gari idő vége előtt kb 1 hónappal, mert foltosodott a kijelző. Szóltunk az akksi miatt is. Mindkét alkatrészt cserélték. Képernyőt értelemszerűen megnézték, hogy valóban foltosodik-e, az akksit nem tudják tesztelni, vagy ennyi idő után nem foglalkoznak vele, lévén a teló majdnem 3 éves volt így értelemszerű az akkumlátor gyengülése. Nyugodtan vidd be szervízbe.
-
Sziasztok!
A telefont 3 évgarival vettük hivatalos viszonteladótól. Az lenne a kérdésem, hogy az Akksira mennyi a jótállás?
-
válasz
sityupityu #12759 üzenetére
Amúgy szerintem is ajánlott főverzió utáni fr
-
Megnéztem a Mate20 tesztjét, illetve Mm-ben Emui9-es telefonokat, ott is ilyen a GUI. Szerintem csak szokni kell. A beállítások nekem Honor8 alatt az Emui 7-rol 8-ra valo valtasnal is tok furcsa lett, nem olyan volt mint előtte. Ezeket a változásokat szokni kell. H8-nal es P9 lite-nal nekem 1 napig laggoltak a telefonok, aztan beallt minden szepen. Gondolom a rendszer dolgozik a hatterben valamit, illetve tanulja azt, hogyan hasznalod.
-
Hogyan frissül a teló 9-es verziora? Hisutie v ota?
-
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán, és felmerült bennem 2 kérdés:
1. A videózás közben is van 2x zoom vagy csak a fotózásnál?
2. Honnan lehet tudni, hogy milyen belsőséggel van a telefon (LPDDR3 +emmc 5.1 vagy LPDDR4+UFS2.0)? Dobozon valami serialból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- DDR5 32GB KINGSTON 5600MT/s SODIMM laptop RAM, több db- ÚJ, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest