Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha javíttatni szeretnéd, akkor NE a telekomhoz vidd, gyorsabb, ha a valamelyik hivatalos szervizt keresed meg!
Egyszer egy hibás terméket akartam cseréltetni a telekomnál, 3 napon belül visszavittem, hogy cseréljék, erre visszautalták a pénzt néhány héten belül.. persze kifutó cucc volt, kuponnal, később nem tudtam már olyan áron megvenni..
Pár Huawei készülékkel voltam már szervizben, számlát mindig kértek, hogy ne szürkeimportos cucc legyen. -
<Adamsky>
nagyúr
+1
... de ez emlékeim szerint itt is ki lett már - nem egyszer - tárgyalva.Elkezdtem nézegetni, hogy hogyan is menne most a root. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy normális / működő cust. recovery hiányában a Magisk az egyetlen módja a root-nak. Szóval a SuoerSU és társai egyébként is felejtősek.
-
<Adamsky>
nagyúr
A HD (720p) biztos, hogy megy, de szerintem az FHD is (én úgy látom). Persze bizonyítani nem tudom (a natív kliens nem írja ki). L3-al egyébként úgy tudom a Netflix is megy egészen HD-ig (sőt talán FHD-ig is, bár ebbe már kevésbé vagyok biztos). A 4K, ami csücskös. HBO-n viszont ez a "veszély" nem áll fenn, mert ott csak HD és FHD tartalmak vannak.
(#14124) Ceree
"A legnagyobb fogyasztóm a Rendszerfelület volt, de (...) Nem tudtam listázni, hogy melyik rendszerfolyamat az, ami, beakadt, mert a legtöbb ilyen progi root jogot szeretett volna... "
Bizony, bizony! Ezért utálom - többek között - hogy nincs root jogom a telefonon (tablet-en, Android-os box-on, korábbi telefonjaimon, mind volt). Ez az egész root, ill. jogosultság kezelés annyira el van cse**ve szerintem Android alatt, hogy csak na. De, ez egy másik, és hosszú sztori.
Egyébként, most, hogy a Huawei elengedte a kezünket (szerintem nem lesz több frissítés) egyre többször gondolok a root-olásra ... végre lenne megint rendes reklám szűrésem, Viper4Android, backup lehetőség (Titanium), esetleg NAND backup (ha lenne jó recovery a P10-re) és a rendszer diagnosztizálását is jobban el lehetne végezni (ld.: mi szívja az akksimat?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest