- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Harcsai #12229 üzenetére
Köszi!
" ... p20 próról beszélve(bár gondolom ez ebből a szempontból tökmind1)" - így van, mindegy. Sajnos - tapasztalatom szerint - ha valami ilyen alacsony szinten el van cseszve, akkor az minden készüléket érint.
"Ha a telefonon leveszem a hangot, hiába állítom a bluetooth eszközön, az néma." - ez, igen szomorú. Esetleg azt nézd majd meg kérlek, hogy a "developer options"-ben találsz-e olyat, hogy "disable absolute volume"
Én már csak abban reménykedem, hogy legalább a memória-kezelésen változtattak (majd írok privátot az esetleges teszttel kapcsolatban)
(#12231) smiti
"Kétkedve gondolok bele lesz-e egyáltalán Pie." - nagyon úgy tűnik, lesz. Ahogy menyasszony írta, a beta tesztelés már folyik. Én inkább az értelmében kétkedek. Mi értelme egy új rendszernek, ha megörökli az elődje hibáit? Engem - csupán - az, hogy az "About"-ban 8-as helyett 9-est látok nem boldogít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Windows 11
- Kompakt vízhűtés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- PlayStation 5
- Sorozatok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest