- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
matex
aktív tag
Én is bezárom a nem használt alkalmazásokat, meg néha azt is, amit használok, ugyanis gyorsaságának köszönhetően pillanatok alatt betölt mindent.
Nekem eddig teljesen elég a 3GB memória, semmi akadás, belassulás nem volt. Nem értek hozzá: ki lehet használni azt a plusz 1GB memóriát? Egyáltalán 3GB mihez kevés?
-
raidx
őstag
Win 10-hez már nem kell az ADB annélkül is megy.
Álltalába van a könyvtárak között egy Download nevű mappa. Oda bemásolni az apk fájlt, Fájlkezelőbe megkeresni és futtatni. vagyis katt rá és máris bejön a csomagtelepítő menű és indulhat a telepítés. De csatlakoztatott mobil esetén az áruházból is telepíthető.
-
-
matex
aktív tag
Közben sikerült a Play áruházat is újrarakni. Minden Google alkalmazást (kivéve Dokumentumok, Táblázatok) töröltem vagy letiltottam. Amúgy se használnám őket, nem is szeretem a felesleges dolgokat, hát még ha ezzel segítek a helyzetemen. Holnap jelentkezek, hogy mit mutat az akku grafikon.
-
matex
aktív tag
A helyzet reménytelen: [kép]
Estére feltöltöttem, újraindítottam. Éjszaka merült ennyit, nem volt használva, csak reggel megnéztem, hátha javult a helyzetem. Zárképernyő tisztításnál az összes be van zárva, minden alkalmazást bezártam, és semmi. Alap esetben ritkán használom, mi lenne, ha egyfolytában neteznék, játszanék, 2-3 óra alatt lemerül? Vigyem vissza? Amúgy eddig ez az egyetlen negatívuma a telefonnak, teljesen meg vagyok vele elégedve, csak ez az indokolatlan merülés...
-
Laki
tag
-
-
N2O999
tag
Eszembe jutott hogy én is szembesültem ezzel a problémával mikor lecseréltem a launchert. Jobb híján a Pixeleken lévő widgetet használom, itt van YT videó hogyan kell előcsalni, ha a hőmérsékletre lépsz, a google időjárás alkalmazása jön elő.
-
-
N2O999
tag
Mi volt a probléma a Nova Launcher-rel? Nekem hiba nélkül működik.
Van rá frissítés? A 4 gigás verziósra (WAS-LX1A) elvileg B123 a legfrissebb, az itthoni 3 gigásra még nincsen.(#186) & (#187):Nem értem miért erőltetitek a román garanciás emagot meg a drága edigitalt mikor firstphone-nál 87k Ft 2 év gyártói garanciával. (Bár tudtommal a huawei-eket a hírhedt TMX javítja, lehet hogy így jobb az emag garancia.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest