- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Mi lehet a gond ha legfrissebb HiSuite nem ismeri fel a telefont? Mindent engedélyeztem amit kér, de valamiért akkor sem jó.
Illetve az ajánlott tokra még mindig várom az ajánlásokat.Köszönöm előre is.
-
bepken
veterán
válasz
Predator2 #345 üzenetére
első dolgom volt az összes létező frissítést letölteni. jelenleg az elérhető legfrissebb verzió van fenn (10.0.0.197)
nem tudom, hogy korábbi verziókkal milyen volt a telefon, de én nem találkoztam eddig problémával. a funkcionalitás terén történt változásokról esetlegesen a többiek tudnak nyilatkozni
-
Predator2
addikt
Helló
1, Van esetleg olyan okos tok amit ajánlanátok a telefonhoz?
2, Nyugodt szívvel feltelepíthetem a frissítéseket? Nem ront a telefonon? (sajnos találkoztam már ilyen problémával)
THX -
bepken
veterán
tegnap kicsit játszottam a telefonnal, és hát elég szépen tud azért melegedni. bár azért nyilván nem sütötte a kezemet. kérdezném, aki merev tokot használ, azon keresztül is így érződik?
[link] nem PUBG vagy ilyesmi, de szerintem elég korrekt grafikája van. performance módot nem ártott hozzá bekapcsolni
aksi is jól bírta, picivel több, mint 1 óra folyamatos játék után 79% volt (ráadásul performance módban!)
-
hangyász2
aktív tag
Tudom, hogy Superchargerünk van, és nem quickcharger, de eddig is szupertöltés volt kiírva? Nem gyorstöltés?
-
hangyász2
aktív tag
Nem tudom, miért ilyen lassan jöttem rá, de két FR után megtanultam, a HUawei Launcher nélkül nem tud élni a tárcsázó. Szóval aki másik launchert használ, ezért se szedje le a gyári kezdőalkalmazást ADB-vel.
-
hangyász2
aktív tag
Szerintem is nagyon jó a telefon. Meg se döccen.
Nekem a kamera nem igazán volt szempont, nem is értek a fotózáshoz. Viszont lőttem pár képet melóhoz automatán, és tetszettek.
A gyári hangfelvevő meg elvileg úgy működik EMUI 10-en, ha már 9-en is használta valaki, és nem csinált FR-t.
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Beléptem a google fiokba, de nem húzott fel, át mindent. Eddig bárhányszor költözttem megoldott mindent automatikussan. Itt mire kell állitani a telefont? :/
-
Timeola
aktív tag
Huawei készülék esetén egyik hívásrögzítő sem működik? Tudom, hogy google korlátozás vagy vmi ilyesmi áll a háttérben. De Samun nekem ment simán. Használ valaki ilyen appot?
-
Bibby
addikt
Itt is megkérdezem: magazine unlock esetén ha tetszik egy kép, akkor rányomok a tetszik-rrés lementi a képet. De néhány képnél szürke az az opció... nálatok is?
-
m1lan
őstag
-
bepken
veterán
közel egy napja használom a telefont és persze ilyenkor még javában tart a rózsaszín köd...de azt kell mondjam, egyszerűen felülmúlta a várakozásaimat
ilyen IPS panelt én még nem láttam! csak este sötétben hittem el, hogy valóban nem AMOLED!
az ujjlenyomat olvasó 10/10-es pontosság terén (én raádásul hüvelyk és mutató ujjamat duplán adtam hozzá) egyszerűen nem tudok úgy hozzáérni, hogy ne oldja fel villámgyorsan. bár ez néha zavaró is tud lenni, mert párszor csak fel akartam emelni, hogy megnézzem az időt és akkor is hozzáértem véletlenül az olvasóhoz.
a méreteket még nagyon szoknom kell. kisebb ugyan, mint az A1 a kijelző mégis nagyobb. így tehát nyújtózkodnom kell. egyedül az értesítési sávval vagyok gondban...a lefelé húzásnál jobb volna, ha azt húzná le, mint az alkalmazás keresőt. (bár ez launcher cserével könnyedén orvosolható volna igazából)
kamerát még nem sikerült normálisan tesztelnem, talán majd ma. sok felesleges hülyeség mellett azért bőven akad hasznos funkció is a kamera alkalmazásban. amit itt bánok, hogy sajnos pont nem ezek a hasznosabb funkciók vannak kihangsúlyozva...remélem, hogy későbbi verziónál majd alakítanak még rajta. (4K 30fps videó visszajátszásakor egyébként másnál is darabos a kép, amikor fordulsz a kamerával? bár ez valószínűleg az fps hibája)
gyári fülest kipróbáltam, csak poénból. ajándék füles, szóval nyilván nem felső kategória. de volt már jobb vezetékes fülesem, amit 2ezer forint körül vettem. az igazsághoz hozzátartozik, hogy már lassan 2 éve vezetéknélküli füleseket használok, így lehet, csak én nem tudom értékelni.
apropó vezetéknéküli füles! az A1-ben csak 4.2-es volt a BT, itt pedig ugye 5.0 - hát ég és föld! eddig mindig a fülesemre fogtam, hogy A1-en néha újra kellett indítani, mert csúszott a hang. mint kiderült, jó eséllyel a telefon nem kezelte jól, ugyanis itt nincs semmilyen csúszás.egyelőre ennyi, még ismerkedünk
-
bedibazsa
senior tag
válasz
hangyász2 #318 üzenetére
Volt 9.1 alatt, de az EMUI/Android 10-zel ez megszűnt. Pont este próbáltam ki, 8 órát pihent a telefon, Samsung-böngészőt nyitva hagytam, és reggelre nem zárta be. Szerencsére már futó és, "tálcán" lévő appokat sem zár be. A P20-szal ez volt a bajom - meg minden, 9.0-9.1-en futó EMUI-s Huawei-jel.
-
hangyász2
aktív tag
Nálatok vannak automatikus bezáródások futó alkalmazásoknál? Nem háttérben, hanem épp futónál. Más huaweies topikokban is olvastam róla, nekem nem volt még ilyen EMUI-n, de most igen.
Mivel eléggé buherálom ADB-vel, kíváncsi volnék, én vagyok-e túl bátor, vagy bugos. Mondjuk ugyanezeket szoktam tiltani más telókon is.
Már újra is raktam.
-
hangyász2
aktív tag
Approved lett a 194 végű, márciusi build Firmware Finderben, remélem, hamar kiszórják.
-
bepken
veterán
válasz
bedibazsa #307 üzenetére
TPU tokot soha többet! és Nektek se nagyon ajánlom....az egy dolog, hogy pár hét alatt besárgul a legtöbb (meg lehet tisztítani valamennyire) ... viszont nekem az A1-et egy TPU hibrid tok karcolta össze oly módon, hogy pont annyit tágult használat közben, hogy lötyögni kezdett benne a telefon. nem kapcsoltam időben, hogy ez mit is jelent a hátlapra nézve, majd amikor pár héttel később levettem láttam, hogy a szélei karcosak a fémháznak...
-
bepken
veterán
-
JoinR
őstag
Én a 2. napon összetörtem, mert egyszerűen kicsúszott a zsebemből, ahogy szálltam ki a kocsiból. Aztán 2 nappal később spontán lecsúszott a laptopomról úgy, hogy hozzá se értem...úgyhogy igen, nagyon csúszik
Ráadásul a hátsó lencsék is ugye úgy kiállnak, hogy azok az elsők, amik karcolódnak. -
sch_a
addikt
-
bepken
veterán
mennyire "muszáj" rá a tok egyébként? nagyon csúszik a hátlap? illetve használja valaki fólia nélkül? én az A1-et több, mint egy éve mindenféle védelem nélkül használom és hát nagyon nagyon nagyon keresnem kéne a legapróbb hajszálkarcot is (ami meg pont nem érdekel)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest