- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarfull27
tag
Helló!
Ismét egy kérdés!
Új Sandisc 32 gb class10 kártyára simán másolok filmet, zenét, mindent! Akár a Total Comanderrel (imádom androidon is), akár a tab saját file kezelőjével. Na de! 4.5 gb hd film! Totalcomanderrel másolva azt írja, hogy a célfájl nem másolható, a fájlkezelő meg azt, hogy a fájl nem található. Gondolom ennek az az oka, hogy az sd-t előtte le kell formázzam NTFS-re egy ámítógépen, hogy engedje a nagy fájlok másolását?
Köszi a válaszokat előre is! -
bogarfull27
tag
Műkszik a linkes pack is! Csak először rosszul csináltam! Köszönöm mégegyszer! És bocsi!
-
bogarfull27
tag
Az a baj hogy kirin dekóder nincs benne.Tegra meg minden van, de kirin nincs!
-
bogarfull27
tag
válasz
vegyszer #415 üzenetére
Szerintem szar az sd kártya! Ha leformázom tudok rá másolni! De gondol egyet és megakad! Néha formázás közben is leáll és kiírja hogy sérült sd kártya! Újrakezdem akkor megint jó! Remélem nem a tábla hibás! Hazaérek és tesztelem másik kártyával! Mx playert próbáltam. Melyik codec kell hozzá?
-
bogarfull27
tag
Hali!
Tegnap lettem tulajdonosa egy Huawei mediapad m2-nek. Van pár kérdésem!
1.: Rádugom a gépre! Megy a Hsuite is ahogy kell. De egy idő után nem látja a meghajtókat. Se a belsőt se a külsőt! Win 10
2.: Hogy tudok filmet, zenét másolni a belő memóriából az sd-re?
3.: Ac3 codec? Nincs hang néhány filmen!
Válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest