- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agean
csendes tag
Telenor vállalati árlista. Lényegében egyéni árról van szó!
-
Agean
csendes tag
Köszönöm neked és kengyel fórumtársnak is a választ. Én is a Crome-t használom, de nem magára a böngészőre gyanakodtam érintés ügyileg. Sokan ezt a böngészőt használjuk, mivel ezt mondják a "leggyorsabbnak", de most kipróbálok majd egy másikat is, a magam megnyugtatása végett. Eddig a 2 magosak közül a Samsung Galaxy Tab 2-vel szimpatizáltam, de most hogy megláttam a szolgáltatói árát ennek a gépnek, a Samsung-tól hamar eltántorított. -Szóval azt mondjátok jó kis gép, főleg 27.500.ért?
-
Agean
csendes tag
Sziasztok!
Szolgáltatónál tudnék most venni egy ilyen TAB-ot mindössze 27.500.-ért. Tulajoktól kérdezném, hogy a kijelző szélein az érintés érzékenység mennyire jó (?), -mert van egy szintén kínai 1 magos aTAB7-em és az nagyon gáz ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- XPRO Wood fa állvány / stand / riser (laptop, macbook, tablet, ipad)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest