- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
A Teblet kezelőben elérhető "Alkalmazás zárolása" funkciót használja valaki?
A fórum keresővel 1 db hozzászólást találtam a témában.
Az volna a kérdésem/problémám vele kapcsolatban, hogy a gyári Naptár alkalmazást vajon miért nem lehet vele zárolni?
Nem jelenik meg ugyanis az alkalmazások listájában, ahol ki lehet választani, hogy mit akarok védeni.Ez másnál is így van?
Köszönöm.
(Legfrisebb gyári rendszeren vagyok.)
-
eclipse19
senior tag
válasz
Divinity #1662 üzenetére
És képzeld mióta okostelefonom van, kb 6 éve minden este a fejem meleltt az éjjeliszekrényen tölt a készülék, sok esetben ha éppen tudja akkor QI töltőn.
Egészségedre!
Érdekes hozzáállás, hogy az Internetet mint forrást emlegeted, amit készpénznek lehet venni vagy éppen nem. Az Internet nem forrás csak egy médium (újabb idegen szó, érzem ezt még magyarázni kell majd
). Forrásként említeni kb olyan mintha 30 évvel ezelőtt valaki azt mondta volna egy információ forrására, hogy "egy papírra volt leírva", tehát biztos igaz, vagy éppen fordítva:papíron volt, nyilván bulls**t.
Ma már több "információ" érhető el az Interneten keresztül, mint papírra leírva.
Ez az információ minőségről nem mond semmit.Te is használod (persze Te ésszel, még szerencse) és érdekes, ami Téged igazol, az rögtön hiteles.
Én csak annyit mondok, hogy nem tudhatjuk biztosan, hogy ártalmatlan és mivel egy vizsgálathoz egyre reménytelenebb lesz kontroll csoportot találni, sajnos nem is igen fog kiderülni. (A cigiről sem derült volna ki soha, hogy káros, ha mindenki cigizne, mert ugye akkor nem lenne mihez viszonyítani.)
Az óvatosság indokolt lett volna, de sajnos már alighanem késő.
Csak remélhetjük, hogy nem lesz nagyon nagy baj belőle.A radioaktivitásos példát pedig jobb, ha megjegyzed mert nagyon nem más.
Akkor is azt hitték, hogy amiről nem tudunk, amit nem érzékelünk az nem lehet káros, aztán kiderült, hogy de. Nem az volt az első eset és nem is az utolsó.------ End of transmission ------
-
eclipse19
senior tag
válasz
Divinity #1660 üzenetére
Kár, hogy el sem olvastad a cikket, mert akkor biztos leesett volna, hogy senki nem mondta, hogy bizonyíték.
Mindenesetre az kiderül kb. egy perces Google-ozás után, hogy szakemberek (akik megkockáztatom mindkettőnknél jobban értenek a témához) is vitatkoznak rajta és messze nem egyértelmű a dolog, mármint, hogy káros-e vagy nem, milyen közelről, mekkora dózisban, stb.Gondolom, ha az ellenkezője van fenn az interneten az okés, az nyilván nem bullsh*t.
Az sokat elárul, hogy a jelenségre több évtizede bejáratott kifejezést nem ismered és nem tudod mi a különbség aközött, hogy nem sikerült bizonyítani egy összefüggést, illetve sikerült bizonyítani, hogy nem létezik az összefüggés. Mert a kettő nagyon nem ugyanaz. Az utóbbi általában nem is lehetséges.
Ha 100 évvel ezelőtt élnél, nyilván nyugodtan aludnál a radioaktív festéktől fluoreszkáló óra mellett, mondván, hogy "már megszámlálhatatlan sokszor bebizonyították, hogy semmi hatása a szervezetre", pedig csak akkor még nem nem tudták, hogy van hatása.
De én téged nem akarlak meggyőzni semmiről.
Nyugodtan tedd éjszakára a párnád alá a mobilneten HD videót streamelő mobiltelefont (szigorúan töltés közben), esetleg az egész éjjel wifi-n letöltéseket kiszolgáló routert.Sok szerencsét!
-
eclipse19
senior tag
válasz
Divinity #1655 üzenetére
Nem szeretnék a lelkedbe taposni, de valami nem attól kezdve létezik illetve káros, hogy Te tudsz róla vagy felismered a hatását.
(A hülye gyereket is megcsapja az áram, ha belenyal a konnektorba, attól hogy előtte nem hitte el...)
Egyébként az elektorszmog létezése evidencia, vita arról van, hogy káros-e és milyen mértékbem.
Ha annál egy kicsit mélyebben érdekel a téma mint , hogy "nem öl azonnal, tehát bullshit", javaslom a Google-t.
Pl:
[link] -
eclipse19
senior tag
válasz
BornToBePuli #1569 üzenetére
Tegnap frissítettem Nougatra, (Android 7.0, Nov 6. bizt. szint) és utána rögtön csináltam egy gyári viszaállítást. Mondjuk előtte is szinte érintetlen volt, mert nem akartam addig belakni míg fel nem tettem a frissítést.
Még semmilyen alkalmazást nem frissítettem (Google fiók sincs még rajta) csak nézegettem, hogy milyen az új rendszer.
Feltűnt, hogy az előre telepített alkalmazások közül sok törölhető.
MS alkalmazások (Word, Excel, Outlook, Power Point) ott az Eltávolítás gomb az alkalmazás kezelőben.
Facebook, Shazam, Booking.com, Deezer, egyéb third party appok is mind törölhetők, ha jól látom.A Google appok közül a Play Játékok, Könyvek, Újságos, a G+ mind törölhető.
Ezekre gondoltam.
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Érdekes, hogy a legtöbb előre telepített alkalmazást (a Google féléket is) le lehet törölni, nem csak tiltani, mint általában.
Vajon ezek visszajönnek gyári visszaállítás után, ha törlöm őket?
És egyébként ilyen esetben (mikor törölhető) van különbség, hogy eleve fent volt-e vagy a felhasználó telepítette (újra)?Köszönöm.
-
eclipse19
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Nem tudja valaki, hogy lehetne rávenni az M3-at, hogy megtalálja végre az elvileg már elérhető Nogat frissítést?
Nem akarom addig elkezdeni belakni, míg nem frissült, de már két napja hiába nézegetem azt mondja, hogy nincs frissítés, pedig konkrétan tudok egy héttel korábban ugyanott (Edigital) vett pont ugyanolyan másik készülékről, amelyik már frissített.
Nem kellene akkor ennek is?Köszönöm.
(4/64GB-os LTE változat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest