- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
adokveszek29 #2328 üzenetére
Rootoláshoz speciális fórumot keress fel, akár nem magyart is, ott lesz leírás. De rootolás nélkül is felmehetnek rá "átdolgozott" újabb verziók.
-
Pazolini
senior tag
válasz
tothferenc #2311 üzenetére
Neten 38E volt, amit egy honlapon olvastam, ő 22E-ért vállalta, természetesen úgy, hogy ő szerezte be az érzékelőt. Tokkal-vonóval 2 nap volt az ügylet.
-
Pazolini
senior tag
M5 GSM
Bárdos Tibor
[link] -
Pazolini
senior tag
Sziasztok! Megvan az emberem, Peti. Pesterzsébeten dolgozik. Pontosabban ott van az az ismerőse, akihez ő is viszi a mobiljait. Sajnos ő már a multimédia iparágban van, ott kamatoztatja a tudását, de nekem azonnal segített, képeket kellett küldenem az elő-és hátlapról, s ő maga vitte be az (új) emberhez árajánlatért. Megvárom, mit mond. És aztán megszerzem és küldöm nektek is az elérhetőségeit.
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Fatális faxságom miatt a kijelző megsérült. Még rajta a gyári fólia, ami sajnos nem tudta megvédeni. Teljes mértékben használható a kijelző, de előbb-utóbb szervizbe kellene vinnem.
Telekomos vétel volt 2017 elején, 7 és fél éve szolgál, mindig nagyon vigyáztam rá. Nagyon sajnálom.
Volt már valakinek cserélve az üveg? Egyáltalán jól emlékszem, hogy a panel felett üvegréteg van, ami cserélhető, s nincs az üveg egybeépítve vele, ami rettenetes drágává tenné, sőt: totálkárossá.
Bocs, hogy semminek nem néztem utána, csak kérdezek, de egy kicsit még sokkos állapotban vagyok... -
Pazolini
senior tag
válasz
#41133696 #1168 üzenetére
Van fehérarany is. Bocs! Átlátszó-arany, olcsóbban. Nekem ez jobban bejön hozzá.
-
Pazolini
senior tag
válasz
Pazolini #899 üzenetére
Furcsa mód az intelligens asszisztenssel van kapcsolatban, de hogy miként, azt még nem sikerült megfejtenem.
Nyilvánvalóan kiderült azonban, h álló helyzetben tartva a kétkezes gépelés letiltja a képernyőt az intelligens tok beállításból kifolyólag. Fekvőben viszont tudunk gépelni folyamatosan.Más. A felhúzott gesztusra felugró google keresés kikapcsolható vhogy? Mert baromi idegesítő.
Ha ezek már felmerültek korábban, bocs.
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Hiába van 5 percre állítva, 7 mp inaktivitás után elhalványul, majd elsptétül a képernyő.
Mitől lehet? -
Pazolini
senior tag
válasz
Litván Zongora #853 üzenetére
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Telekomos független ketyerét vettem.
Elégedett vagyok vele. Egyelőre a kapott ROM-mal megy, de nagyon várom már a Nougat OTA frissítést.Sztereón a hangja egész elfogadható, jacken megfelelő fejessel már komolyabban is élvezhető.
LTE-s verzió. Jó lenne, ha lehetne klónozni a SIM-et legalább adatforgalomra, arra az esetre, ha nincs Wi-Fi lehetőség a közelben.Szeretném prezentációkra is használni munkahelyen, de nagy csalódás, hogy nem MHL-képes az USB-port, illetve nem C-type. Így marad a Wi-Fi és a DLNA. MirrorCasthoz nincs megfelelő megjelenítő eszközöm.
Ami fura, hogy MTP és PTP (média- és képátviteli funkció) beállítható USB-re. De hát mivel lövöm át?
Vettem egy direkt mikroUSB 2 HDMI sima 4K kábelt az MHL-képes lejátszómhoz, de "no input signal" feliratig jutottam csak MHL-képesség híján tablet oldalon.
Talán a mikroUSB-HDMI adapter lehetne megoldás, de félő, hogy az se működne, noha a neten ehhez a tablethez dedikált darabról lehet olvasni. Szerintem FAKE. Vagy itt van EZ...
Amúgy azt írja a Computer - Tablets angol teszt, hogy könnyű pótolni ezt a funkciót... ?!Idézem: "there was no HDMI port. There isn’t one. However, all you need to do is buy the appropriate USB to HDMI cable (cheap),"
Ti hogyan oldottátok/oldanátok meg ezt a kérdést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest