- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
válasz
Krisz1000 #1860 üzenetére
Nem tudom megmondani, hogy kinek van szorosabb kapcsolata a gyártóval.
A viszonteladó státusz / jogosultság a gyártó részéről számos - szigorú - feltételhez van kötve. Hiszen a nevüket adják ahhoz, hogy más árulhassa a termékeiket, és innentől kezdve a viszonteladó közvetlenül a gyártón keresztül árusítja a termékeket, tehát biztosan gyártói garancia él rájuk. A gariztatás és a szerviz már megint egy másik kérdés.....
Én a Huwaei Mate 9 telefonomat a Firstphone-nál, a tabletet az Extreme Digitalnál vettem. Szerencsére mindkét készülék megbízhatóan működik, ez nincs gariztatással kapcsolatos tapasztalatom.
-
Metacska
aktív tag
válasz
Krisz1000 #1853 üzenetére
Én megértem és tiszteletben tartom, hogy a pénztárcája mindenkinek más vastagságú, illetve van, aki egyes tárgyakra - eszközökre nem szeretne egy általa meghatározott összegnél többet költeni.
DE
Ha megnézem az árukereső kínálatát, akkor az M3 8.0 32GB modellnél 5-10e Ft különbség van a nevenincs boltban kapható és a rendes gyártói garanciát kínáló változatok között, és mi most nem egy 10e Ft-os eszközről beszélünk, hanem egy 90e Ft-osról. Az a 8e Ft a nyugalmadat szolgálja, mert pl. egy Media Markt nem fog csődbe menni és bezárni 1 éven belül, mint a Kolompár Pista GSM......én nem filléreskednék.
-
Metacska
aktív tag
válasz
Praxtor #1823 üzenetére
Szia!
Nekem Huawei MediaPad M3 8.0 32GB-om van, tavaly ősszel vettem és abszolút meg vagyok vele elégedve.
Az teljesen szubjektív, hogy a 32 GB belső tárhely elég-e. Attól függ mire használod, ha 720 vagy 1080p-s filmeket, sorozatokat szeretnél rápakolni, hogy utazás közben vagy az ágyban nézd, illetve még komolyabb játékokkal is játszol rajta, amelyek mérete 1-2-3 GB, akkor kevés.
Én azzal kezdtem, hogy a vásárlás előtt rendeltem bele egy microSDHC kártyát, hiszen bővíthető. Én akkor a gearbesten vettem meg ezt: Memóriakártya. Tisztában vagyok vele, hogy nem a samsung gyártja a legjobb memkarikat, de kuponakció volt rajta és nem 8400 Ft volt hanem 4800, amennyiért ingyen volt.
Így már rögtön van 96 GB-om, ami szerintem elegendő.
A kijelző zseniálisan jó, az üzemidő is pazar, az erős hardver miatt nagyon gyors és lesz is még évekig. Illetve a Harman-Kardon sztereó hangszórók is korrekt módon szólnak.
Ebben a 90 000 Ft-os árkategóriában a best buy.
Az M5-ről nem tudok nyilatkozni.
-
Metacska
aktív tag
válasz
BornToBePuli #1759 üzenetére
Szia,
Ha vásároltál már külföldről és van benne némi bizalmad és tapasztalatod, illetve egy kis türelmed, hogy megvárd, amíg megérkezik, akkor ne itthon vásárolj tokot 8000 Ft-ért.
Ingyenes szállítással ez most kb 2000 Ft. Én ilyet vettem az M3-amhoz. Tökéletesen illeszkedik és jó minőségű is. A kijelző takaró mágneses, asztali módot is tudsz belőle hajtogatni.
-
Metacska
aktív tag
Ezek egyedi hibák, nem általános típus problémák.
Szinte minden műszaki cikkről találni fogsz a neten fórum kommenteket, cikkeket, hogy kigyulladt, elolvadt, felrobbant. De ezek 100000000000000:1 esetek.
Ne ez alapján ítéld meg. Én lelkiismeretfurdalás nélkül megrendeltem a sima M3-at.
-
Metacska
aktív tag
Szia,
Még nem, de valószínű nem a Lite verzió mellett fogok dönteni, hanem a sima M3 mellett.
Csak minimálisan kisebb, de utazáshoz annál praktikusabb, illetve sokkal erősebb a hardvere és +1GB RAM van benne, ami a későbbiekben majd jól fog jönni, ha te is 3-4 évre választasz eszközt.
Árban minimálisan drágább, de teljesítményben sokkal jobb. Valamivel kisebb a képátlója, de annyival szerintem nem, hogy filmezésre már ne legyen élvezhető.
Meta
-
Metacska
aktív tag
válasz
Divinity #1624 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm a tippeket. A felvetésed jogos, de 1 árban még azért nincsenek. A sima M3 107 000 Ft-ról indul a Lite 10 pedig 76 000 Ft-ról startol. Ez 30k differencia, igaz, hogy cserébe van LTE, erősebb hardver és +32GB RAM.
A képátlóban 2,4 cm különbség van, talán az nem számottevő.
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Határoztam, hogy a Mediapad M3 Lite lesz az első tabletem itthoni használatra, abban is biztos vagyok, hogy wifi-s verziót szeretnék.
Ellenben van néhány bizonytalansági faktor, amiben szeretném kérni a segítségeteke:- Mekkora legyen a képátló 8.4 vagy 10.0? Árban elenyésző a különbség. Utazáshoz nem fogom használni, főként itthoni felhasználatra lesz. Kicsi a 8.4 vagy a 10.0 túl nagy? Melyik mellett mik az érvek és ellenérvek?
-Elegendő a 32GB-s verzió a 3 giga RAM-mal és mondjuk bővítem még 32-64 giga SD kártyával vagy célszerűbb a 64 gb 4 giga RAM-mal szerelt verziót választani? Melyik mellett voksoltok?
- Illetve vennék hozzá tokot, lehetőség szerint olyat, amellyel letámasztható asztalon, ha fix pontról szeretnénk például filmet nézni.Köszönöm előre is!
Meta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest