Új hozzászólás Aktív témák
-
EyEsOnU
tag
nézegetem egy ideje a tableteket, nekem elsősorban e-book olvasásra kellene (persze ehhez egy jó magyar online store kéne, amiről egyelőre nem sok hír van), de használnám autóban navinak/mp3 lejátszónak is.
Nem zavarna egy másik kínai gyártó terméke sem, viszont ezektől a rezisztív kijelzőktől az agyf@sz kerülget. Talán jövőre lehet már kapni kapacitív kijelzős 7"-os, BT-GPS-WIFI kombós tisztességes tabletet normális hardverrel (nem ilyen 600mhz-s ARM6-os 128mb ramos gépeket amikkel tele a piac mostanában). Szerintem nem halott ez a tablet piac, csak aki tudná mire hasznáni, az ért hozzá annyira, hogy ezekért a vackokért nem ad pénzt, amik meg kielégítő paraméterekkel rendelkeznek, azok 90-100 ezres gépek ennyit viszont nem ér nekem az egész.
Ha tud valaki 50-60 körül ilyen általam leírt gépet ne tartsa magában!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest