- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nfsman20
tag
Üdv!
Más darabot nem próbáltam még, de az enyémen tökéletes mindkettő, áll, mint Katiban a gyerek
A Power gomb nehézkes lenyomását nem értem... két ujjal kellett nyomni? Megnyomom, határozott a nyomáspontja, egyértelműen érezhető és hallható, hogy kapcsolt. Bár ugye feloldásnál jellemzően az ujjlenyomat olvasót használom, így "fele" annyit kell nyomkodni. -
bébi67
aktív tag
Érzésre és ránézésre is kisebb a Mate 8-nál.( keskenyebb, jobb a fogása ). Csúszósság: Ugyan az.
Amúgy a mostani tapasztalataimmal ( Előszőr Mate 8, utána P 9, most Mate 9 ) Maradnék a Mate 8-nál. Lehet ragozni, de szerintem a mindennapi használat során szinte semmi előre lépés sincs. A Mate 8 nagyon jól eltalált telefon, mondhatnám úgy is, hogy etalon. Ja, és az üzemideje is jobb, mint a Mate 9-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest