- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti870
csendes tag
válasz
ultigregi #14104 üzenetére
Nekem is mate 9 em van, minden Google müködik rajta, Messenger és bármilyen alkalmazás 1 sec alatt tölt be. Egyedül azt sajnálom hogy nincs rajta FM rádió, és Android 9nél megállt. Google play az Android 7 es P9 lite on is bejön múlt héten szedtem le a P9 re kíváncsiság bol az need for speed et.
-
Holee21
tag
válasz
ultigregi #14104 üzenetére
Szia. Ez egy nagyon érdekes történet, mivel a GMS szolgáltatások csak a P30Pro utáni telefonoknál tiltottak (Mate 30 Pro volt az első). Nálam is szolgál még egy mate 9 tartalék/multimédiás telefonnak. Gyári akksi,gyári kijelző, bontatlan telefon. Alkalmazások gond nélkül működnek, viszont a telefon már be tud lassulni egy messenger nyitásakor. Így én ezt úgy küszöböltem ki, hogy mikor nem használom a telefont, kikapcsolom (már amikor nem felejtem el). Nem értem, hogy nem működik pl. egy Play Áruház, a mai napig firssülnek az alkalmazások onnan. Esetleg egy gyári visszaállítást meg lehetne próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max