- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Arról nem is beszélve, hogy a navigáció mennyire melegíti... Nem szoktam navigálni, de nemrég fél órát Waze-val navigáltam, a végén a kijelző is olyan forró volt, hogy nem szívesen értem hozzá... Klímás autóban...
-
Szpisti
addikt
válasz
Leslie1966 #6547 üzenetére
A melegedést tapasztaltam mostanában, néhány játék (érdekes, hogy nem a komolyabbak) és már a filmnézés is eléggé felforrósítja a telómat. Régebben ez nem volt. (és klímás szobában is)
Úgyhogy ezt várom... -
Szpisti
addikt
Ez nem lesz semmi...
-
Szpisti
addikt
válasz
Tekergő82 #6340 üzenetére
Más appal próbáltad? Pl. Snap Camera HDR-el?
-
Szpisti
addikt
Érdekesek ezek a hibák, mert úgy tűnik egyediek. Pl. nálam a GPS hiba sem jön elő, sem a fókuszhiba.
Meggondolandó, hogy van-e köze egyáltalán a fimware-nek ezekhez a hibákhoz... -
Szpisti
addikt
válasz
Láng Tibor #5892 üzenetére
Ha az igazat akarod megtudni, higy mi van a telódban, akkor innentől olvasgass...
-
Szpisti
addikt
Itt jól láthatod a különbséget: [link]
De Mate9 hirtelen csak annyi, hogy a Mate 9 "csak" FullHD a P10 Plus már QHD. Bár emiatt a Mate 9 a 4000mAh aksival tovább is bírja mint a P10 Plus a 3750mAh-essel. Ha nem érdekel a VR, szerintem felesleges a QHD. Minden más specifikációban szinte ugyanaz.
A dizájnra pedig ízlések és pofonok, de nekem a Mate 9 formája ver minden mostani piacon lévő mobilt... -
Szpisti
addikt
válasz
Leslie1966 #5745 üzenetére
-
Szpisti
addikt
válasz
tothjani81 #5671 üzenetére
Csinálj egy gyári visszaállítást. Ha nem hozza rendbe, akkor gariztasd.
-
Szpisti
addikt
A napi 2-3 app tényleg erős.
A lényeg, hogy fokozatosan, hogy kiderüljön, hogy melyik app felrakása után kezdi a hibát.
De ha alapon, extra appok nélkül is ezt csinálja, akkor ez már nem vezet megoldásra.
De esetleg Gsam-el monitorozhatod, hogy mi eszi meg az aksidat éjszaka... -
Szpisti
addikt
válasz
Cingáriusz #5567 üzenetére
-
Szpisti
addikt
válasz
#07400704 #5521 üzenetére
Nem, nem neked szántam, hanem a mókolóknak. Csak te voltál az első aki jelezte, hogy megjött a frissítés. Amúgy köszi, fel is tettem. Én mindig megvárom amit hivatalosan küldenek, párszor régebben megszívtam az ilyen rom felhegesztéssel, inkább biztosra megyek. Főleg amíg garis.
Bocs még egyszer, hogy neked válaszolva írtam.
-
Szpisti
addikt
válasz
snorbi82 #5430 üzenetére
Persze. Minden engedélyt megadtam. Csak halkan veszi fel a másik fél hangját, ha jól felhangosítom visszajátszáskor, gondolom ami beszűrődik a mikrofonba. Lehet, hogy ehhez fullra kellene tolnom a hangerőt beszélgetés közben, de én rühellem, amikor üvölt a teló a fülembe...
Viszont most feltettem az ACR-t az tökéletesen működik.
-
Szpisti
addikt
válasz
gubacsino #5345 üzenetére
Ez nem valós changelog. Ha megnézed, az FF minden firmware-hez ezt írja. Talán a B126-osnál jött be a 6-szoros zoom. A B138 vagy B156 óta tízszeres zoom van, nem gondolnám, hogy a B182-nél visszamennek hatszorosra.
Aki feltette a B182-est, az meg tudja nézni a valódi changelog-ot, ha a Beállításokban a Rendszerfrissítés menüpontban az 'Aktuális verzió'-ra nyom. -
Szpisti
addikt
válasz
Szpisti #5257 üzenetére
Sajna a másik GPS Test app a GLONASS műholdakat kérdőjelesre teszi, azt az egy darab GALILEO-t nem is jelzi.
A GPS Satellites Viewer meg a GLONASS holdakat is sima GPS-nek nézi, illetve valószínű azt az egy darab GALILEO-t is, viszont a BEIDOUT jól mutatja.
Szinte biztos, hogy a vevő mindig ugyanazokat a műholdakat látja, a gond az appokkal van, hogy az adott műholdat hova sorolja be. -
Szpisti
addikt
Nekem is KLUCG4J1EB-B0B1 MLC UFS2.0 64GB about 850MB/s.
-
Szpisti
addikt
Ennyire meg lehet szokni azt a duplakoppos ébresztést, hogy ennyire hiányozzon? Én az ujjlenyomatos feloldást szoktam meg pár nap alatt ebben a telóban és imádom is, mert minden eddigi feloldásnál gyorsabb... Elhiszem, hogy annak, aki tartóban használja ez nem jó, de nekem ilyen gondom nincs.
-
Szpisti
addikt
válasz
nyeklenyukk #5153 üzenetére
-
Szpisti
addikt
Amúgy eme fórum témaindító írásában (ami a Mate9 tesztje) benne van:
"A navigációs modul pillanatok alatt lokalizál, és stabilan tartja a jelet, az A-GPS mellett a GPS, a GLONASS, a BDS és a Galileo műholdak segítségét is igénybe veszi." -
Szpisti
addikt
válasz
nyeklenyukk #5140 üzenetére
Pontosan mi is a problémád a telóval?
-
Szpisti
addikt
válasz
nyeklenyukk #5120 üzenetére
Én még sose próbáltam ezt a rajzolást, most ha már írtatok róla kipróbáltam, és nekem szépen működik, igaz csak úgy, ha rendesen koppintok (mint ha ajtó volna) de otthagyom az ujjam bütykét és egyből rajzolok vele...
Mondjuk így van a képen is a menüben. -
Szpisti
addikt
Várjál, várjál... Ő az előző mobiljaihoz hasonlít, nem fényképezőgéphez... Szerintem simán elképzelhető, hogy az övében van egy minimális hiba a hardverben, ami őt már zavarja.
Amúgy jogos elvárás, hogy ha már a Leica is rátette a nevét az optikára, akkor készítsen már jobb képet az átlag mobilnál... -
Szpisti
addikt
Srácok, ugye tudjátok, hogy flash memóriánál is számít, hogy mennyi a foglalt/szabad hely? Mármint a sebességmérésnél...
-
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
Ez az app elvileg mutat mindenféle műholdat:
De nekem Galileo-t nem, ellenben egy rakad Unknown holdat mutat... -
Szpisti
addikt
válasz
Sebességes #4626 üzenetére
-
Szpisti
addikt
válasz
thebear007 #4536 üzenetére
Mi is az az Alp blokkoló?
-
Szpisti
addikt
válasz
thebear007 #4536 üzenetére
Mikor sokat fotóztam a gyerekeimet (kisebbek voltak) direkt volt egy fényképezőgépem erre a célra, aminek nem egy 2-3mm-es lencse volt az optikájában mint a mobilokban. Kompakt gép volt, gyors volt és semmit nem kellett állítgatni rajta. Aztán mikor már csak nagyritkán készültek fotók, eladtam a gépet...
Miért is vettél Mate9-et? Én mielőtt megvettem, annyi tesztet elolvastam róla, amennyit csak találtam, így tudtam mit veszek... Nekem pont elég volt a Samsungból. A Note 4 volt az első és az utolsó Samum.
-
Szpisti
addikt
válasz
thebear007 #4532 üzenetére
Nekem megfelel a kamera, én nem vagyok az a belenagyítgatós típus, néha 10x15-ös papírra szoktam kinyomtatni a legjobbakat, oda bőven megfelel...
Nekem 3 bluetooth kapcsolatom van napi szinten, a saját kocsimban egy Pioneer MVH-AV270BT fejegység, a munkahelyemen egy Ford Transit gyári rádiója (6000 CD) és ugyanott egy SoundFlyBT FMtransmitter a szivargyujtóban, és egyikkel sem szokott semmi gond lenni sose...
És én úgy érzem a Note4-hez képest sokkal jobban kezelhető és sokkal gyorsabb a rendszer, már az ujjlenyomatos feloldás is egy hatalmas ugrás... -
Szpisti
addikt
válasz
thebear007 #4499 üzenetére
Én sem tudom mi a gondod a szoftverfrissítéssel... Note4-ről jövök. Pontosan 2 évig volt az enyém zsír új korától fogva és talán 6 frissítés jött ki rá összesen... A Mate9 4 hónapja van meg, és már 2 update jött ki rá. (Legalábbis nekem.)
Valami nem jól működik a telódon, vagy vársz valami zavaró hiba javítására? -
Szpisti
addikt
válasz
heidrich #4237 üzenetére
Note4-ről jöttem, jó a szemem és nem veszem észre a különbséget, legalábbis az általam használt, kb. 25-40 centiről... (Aki ennél közelebbről nézi a telefont, na annak rossz a szeme...)
Más a helyzet, ha valaki VR szettben használja a telót. Igen, ott már feltűnik a különbség... -
Szpisti
addikt
Próbáltátok nem HD-hang képes mobilt hívni? Esetleg hálózaton kívüli hívással, mert a HD-hang (ha jól tudom) a szolgáltatók között nem működik...
De persze én is csak tapogatózom...Amúgy most kipróbáltam a 1430-al, de megy a netem csak annyi történik, hogy 4G+ ról 3G/H+ ra vált át. De ez ugye nem HD hangú hívás.
-
Szpisti
addikt
válasz
tutaj01 #4004 üzenetére
Asszem ezt eddig is tudta mindenki, hogy a Huawei oldalán ki lehet kérni a bootloader nyitó kódot.
De azt is tudjuk, hogy ezzel ugrik a gari.
A "tesztelve, tökéletesen működik" pedig merész kijelentés, ha még nem ütötted be a telódba a kódot...
Bocs ha kioktatónak tűntem. -
Szpisti
addikt
válasz
predator00 #3995 üzenetére
Ott a pont!
-
Szpisti
addikt
Kár hasonlítgatni, mert mindannyiunk másképpen használja a telefonját. Valaki egyész nap wifin van egyhelyben és netezik, csetel, van aki meg egész nap megy mint a mérgezett egér, mobilneten hol jó, hol rossz térerővel, vagy bluetoothon kihangosít, zenéthallgat, navigál stb. És az sem mindegy, hogy mennyi alkalmazást hagy az ember a háttérben futni... Sokmindentől függ az akkuidő, és a SOT-ot sem érdemes hasonlítgani, mert van aki egész nap alig kapcsolja be a kijelzőt és a futó appok merítik le az akksit, van aki meg egész nap bámulja a telót és szinte csak kis fogyasztású appokat használ...
-
Szpisti
addikt
válasz
Cingáriusz #3354 üzenetére
Itt az egész kép életlen, nem csak a mozgó "tárgyak" (gondolom a kutyák)... Mintha nem állt volna be a fókusz...
-
Szpisti
addikt
Látjátok, kár volt itt kapadozni, megjött a hivatalos OTA is. 156-ra frissült már az enyém is ami "érintetlen" ilyen szempontból...
-
Szpisti
addikt
Vagy egy régi problémám, ami csak ezzel a mobillal jelentkezett:
Aki használ Facebook appot, nézze már meg, hogy bármelyik ismerőse profiloldalán, a "Névjegy" oldalt tudja görgetni? Mert nekem áll mint a szög.Bocsi, vagyis a Névjegy oldalon belül a "további információk" oldal nem mozdul, amelyiken a születésnap, stb van.
-
Szpisti
addikt
Nem hazudok, nem mondok nagyot és nem az elfogultság beszél belőlem. 2 évig volt meg a Note4. egy éves korában új aksival. Ugyanúgy használom, ugyanott járok vele, ugyanazokkal az applikációkkal, mint a Note4-et, mégis, a Note-ot este már tutira töltőre kellett raknom, ezzel a Mate9-el nyugodt szívvel letolok még egy napot... De hiszel amit akarsz...
-
-
Szpisti
addikt
válasz
tothjani81 #2807 üzenetére
Én is. Pláne, hogy szuper a telóm így is.
Egyedül az adatforgalom számláló fordulónapjának állíthatósága hiányzik...
Ha ezt egyáltalán beleteszik egy későbbi szoftverbe... -
Szpisti
addikt
válasz
predator00 #2791 üzenetére
Csodálkoznék is, ha egy 808-as Snapin, 418-as Adreno-val QHD kijelzőn akadásmentesebben futna, mint ezen...
Nem fut valami a háttérben, ami fogja a vasad? -
Szpisti
addikt
válasz
predator00 #2791 üzenetére
Nekem minden komoly játék, ami máshol akadt ezen repül mint a villám... Bár ezt olvashatjuk a tesztben is, hogy kevés telón futnak ilyen szépen...
-
Szpisti
addikt
válasz
Tav-Csoves #2785 üzenetére
A "Pro" mód nyitva legyen és az SD kártyára mentés kikapcsolva. Ekkor megjelenik a RAW menüpont a beállításokban.
-
Szpisti
addikt
válasz
tothjani81 #2637 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest