- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
Én jelenleg note8-at használok.Volt nillkin üvegem 2db is.Nekem az a tapasztalatom hogy nem minden tokkal jó az üveg mert valamelyik simán lenyomja a kijelzőről.Volt egy gagyi kínai tokom azzal simán tudtam használni,utánna vettem egy spigen tokot azzal már nem.Tok nélkül sem jó mert picit eláll a lelógó széle a kijelzőről és ha beleakad valamibe akkor is lejöhet.Ahogy olvasgatom a topikokat inkább valami jó minőségi fólia vált be a hajlított kijelzőre.
Srácok!Nem szeretnék itt trollkodni mert itt csak vendég vagyok.Ami itt megy egymás fikázásával az valami csúcs.Én nagyon várom már hogy írjanak egyre többen azok a fórumtársak tapasztalatokat erről a telefonról akiknek tényleg a kezében van és használja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest