-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheMrCappie #6911 üzenetére
Én is gondolkodtam korábban, hogy a másodlagos előfizetésem Telenoros legyen - az elsődleges a 20+ éves Telekomosom, az adott -, a Hello Data is képbe került, hogy a Telekomost visszább veszem adatforgalom tekintetében, de aztán osztottam és szoroztam, végül pedig arra jutottam, hogy ha drágább is valamennyivel a Telekomos korlátlan mobilnet, akkor is az kell inkább, másodlagosnak a Vodafone meg más miatt lett a Telenor helyett, de most duplán örülök ennek, külön a Mate 10 Pro miatt is.
miquci: Több oka is lehet, például a fejlettebb 4G+/LTE-A (Cat) modul, ami bár visszafelé kompatibilis, ennek megfelelően jól is működik a Telekom és a Vodafone adott hálózatán, de a Telenornál valamiért probléma van azzal.
A Telenoros problémát másik oldalról is vizsgálva; azonos hálózati mód, frekvencia és csatorna esetén sincs gond a többi szolgáltatónál, sőt, a Telenor hazai 4G hálózatán adott probléma külföldön sem áll fenn, ha a Telenoros SIM kártyával romaming történik más szolgáltató 4G hálózaton, így összességében nagyon úgy tűnik, hogy csak a hazai Telenor 4G hálózattal van gond.spanyoll: A Mate 9 tud 4G+/LTE-A funkciót, de "csak" Cat12-t, a Mate 10 Pro Cat18.
A G4 Cat6, de nem minden verzió 4G+/LTE-A képes. -
Ti^Em
aktív tag
válasz
TheMrCappie #6904 üzenetére
Ha jól értem akkor a telenor kártyádon hívást nem fogadsz?
-
miquci
tag
válasz
TheMrCappie #6904 üzenetére
Köszönöm a tippet, és elég szomorú ez hogy ez a felsőkategóriás telefonnal ilyen gondok vannak.
-
zoleeno1
veterán
válasz
TheMrCappie #5973 üzenetére
L09-re még semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest