- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Jelen esetben inkább az S8+-ra gondoltam, ami szinte ugyanaz, mint a Note 8, csak ceruza nélkül, ami a Mate 10-nél szintén nincs, szóval nyugodtan össze lehet őket hasonlítani. Az S8+ már 270 ezer forint, azt a plusz 15 ezret bőven megéri a szebb kijelzőért, sokkal jobb kameráért, meg a jackért, hogy csak a legfontosabbakat említsem.
-
fogtunder
nagyúr
akkor most húzd ki a kezed a biliből, ez nem a Dex. videó lejátszó nincs, Excel, Word, Powerpoint nincs, még mobilos sem, alapvetően semmi sincs, semmi sem telepíthető, ez egy Proof of Concept, nem egy Feature jelen állapotában. bele lehet álmodni dolgokat, csak nem nagyon érdemes, gondolom idővel fejlesztik majd és használható is lesz valamire.
én próbáltam a Dexet is amúgy melóra, de nagyon hamar bele lehet ütközni a mobilos excel korlátaiba, ha nem csak számológépnek használja az ember, plusz rájöttem, hogy ahol van monitorom, egerem, billentyűzetem, ott bizony akad egy laptop, vagy asztali gép is. -
fogtunder
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest