- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
westroit #6063 üzenetére
Ne szomorkodj, van még pár olyan dolog, amit sajnos ez a teló nem tud (még).
Azt nem értem, hogy ha ennyire okos, akkor a nála jóval olcsóbb készülékek hogy a fenébe tudhatják?
Bízom benne, hogy majd a frissítésekkel belecsempésznek pár okosságot.Ez csak nekem új, vagy még nem olvastam itt, de ma rájöttem, hogy az értesítő LED tud különböző színekkel is jelezni.
Az adott app tud egy színt, de nem lehet állítani (Viber=lila), illetve ha van állítási lehetőség az appon belül ( pl.: AquaMail), akkor bármilyen színben pompázik a LED.Többre még nem jöttem rá, főleg a felső állapotsor elrejtése érdekel.
Elég trükkös ez a telefon. -
westroit
csendes tag
válasz
westroit #6025 üzenetére
Skacok most komolyan. Sok régi motoros van itt, van lehetőség mate 10 pron (vagy általánosságnan a huawei-nél) arra hogy ujjlenyomattal jelentkezzek be pl ncore-ra vagy bármi más weboldarra. Mert el tudom mentetni a jelszót nyilván, de a samsung meg kérdezte eddig hogy 'menti a jelszót? : most nem, soha, igen vagy MEGJEGYZI UJJLENYOMATTAL. Azt nem akarom elhinni hogy ez a kütyü ezt nem tudja. Köszi előre ore is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Horvátországi nyaralás
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest