- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
toronyhaz #10018 üzenetére
De mégis mit vártál, a szervizben mit tudnak csinálni a szoftveres bugokkal? Nyilván nem tudnak írni rá egy újat, amiben javítják ezeket... Ettől még persze nem kellett volna szétszedniük... Ha jól emlékszem már akkor is mondtam, tök feleslegesen küldöd el, mert ezekkel nem tudnak mit kezdeni, max majd egy update, amit a gyártó ad ki...
-
Summi72
kezdő
válasz
toronyhaz #10018 üzenetére
Mi volt a baja amiért szervizbe küldted? Átvétel előtt nagyon át kell nézni. Én kértem email vagy telefon értesítést mielőtt visszaküldik. Hívtak is hogy semmi baja, küldik. Mondom ne küldjék. Küldték, nem vettem át. Ezután ügyvéd + fogyasztóvédelem +a cégemtől egy borsos számla, hogy a céges programok visszatelepítése + a munkából való kiesés mennyibe fáj. + ügyvédi díj.. szóval szép nagy számla jött össze a végére. Aztán megkérdezték: másik teló vagy kp. Aztán jött a KP. Mindig azt mondom: verni az asztalt. Ők belőlünk élnek, jogaink vannak melyekkel élni kell.
S nagyon OFF-ban s halkan jegyzem meg a kételkedőknek: ha semmi baja a telónak, el tudom ezt játszani??? -
Aryon87
félisten
válasz
toronyhaz #8944 üzenetére
Szurok nalam is mukodnek, eddig nem is figyeltem ra, nem hasznalom, ha effektet akarok, arra ott a snapseed.
Kesztyube meg nem hasznaltam, igy passzolom. Videolejatszassal nalam nincs gon. Ha oldalra forditom, pillanyatnyi hangakadas van, mert akkor sztereoba valt at, de a hang nem csuszik szet.
(L09, single sim, B131)Koxx: en az Xperia SP utan fogadtam meg, meg is latszik (alairasom)
-
Daffni2
addikt
válasz
1. Szűrők tökéletesen működnek
2.Kesztyű kezdettől fogva be van kapcsolva,semmiféle problémát nem vettem észre,kesztyűben nem használtam soha,ha mégis kellene,akkor nyilván olyan kesztyűt használnék ami telefonhoz van.
3.Többféle Bluetooth fülest használok,semmi probléma nincs,kihangosítóval,egyéb hangszóróval sem. -
golyós
addikt
válasz
1 és 3 = gond nélkül működik nálam.
A kesztyű módot nem tudom próbálni.
A Flagship nézetében van igazságod, én Xiaomi RN3 proról váltottam és nem érzem a 3-4x ár jogosultságát.
Ez az inteligens proci vagy mi a szösz szerintem sima parasztvakítás, sosem tudnánk meg milyen lenne nélküle.( vagy vele ?)
Jó teló, ez vitathatatlan de nekem hiányzik belőle valami "plusz" amitől flagship valami. -
válasz
- A szűrők nálam tökéletesen működnek, a választó opció is mindig megjelenik: Link
Nyomj a kamera alkalmazásban az Alapértelmezett beállítások visszaállítására, hátha segít.
- Nem használok kesztyűt, de ha tenném, akkor vennék direkt a telefonokhoz készítettet, amivel megfelelően működik.
- Nem akad meg és nem csúszik el soha, mindig szinkronban van a kép és a hang. -
zoleeno1
veterán
válasz
Nos..
1: kamera: dettó, a szűrőknél a 3 pötty 20 próbálkozásból 1x jött be, összes többinél szinte kifagy az app, vissza kell lépni az asztalra és újra be... szoftveres bug, szervizben ezzel nem tudnak mit kezdeni szerintem.
2: kesztyű mód: olyan kesztyűvel, ami telóra van csinálva, tehát a hüvelyk, mutató ujj teló kiképzéses működik rendesen, sima szövetkesztyűvel semmi, kb nem is érzékeli...
3: ezt most nem tudom tesztelni
Eddig ezek fel sem tűntek, mert sosem használtam egyiket sem
-
válasz
Kesztyű mód nálam abszolúte nem működik.Be van mindig kapcsolva mert amikor megvettem a telefont akkor sokszor volt hogy nem érzekelt a telefon érintője. Jött rá 2 frissítés is és sokat javult a helyzet de pl.ha leteszem a telót ágyra es úgy akarok vele írni akkor sok leütést nem érzékel.Kézbe kell vennem es akkor újra tudok írni vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest