-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
NASATech
csendes tag
Szia Kukti,
Nálam már a Voda kártya lett cserélve. Ez nem oldotta meg az adatkapcsolat hibáját amit te is írsz.
A napokban már a flottás T-s kártyát is cseréltettem újra, de ahogy arra számítani lehetett ez sem hozott változást. Pár napig volt mobil netem a SIM 1 voda kártyán, majd gondolt egyet és onnantól kezdve megint csak a SIM2-őt hajlandó használni, pedig a SIM 1 az elsődleges..Bedobod fórumra kérlek a linket, ahol az APN beálíításokat megtaláltad? Egy hónapja én is kerestem, de akkor nem találtam rá értelmes beállítást. Illetve még decemberben a Vodafone-al is beszéltem és ők is azt mondták, hogy a defaulton felismert APN értékek jók...
-
Kavinton75
senior tag
Ezekre a használatokra nem kellett volna ezt a telefont választani szerintem.
Erre egy kisebb és olcsóbb modell is elég, pl. Honor 8 vagy 9.
Vagy a Mate 8 amid van.
Ez a telefon csak akkor mutat érezhető különbséget, ha kihasználod amit belepakoltak.
Meg raktak bele cuccot/anyagot rendesen (bluetooth 5.0 még jó lett volna, meg talán wireless charger).
Ha nem nyújt annyival többet, akkor add el, mert csak áll benne a pénzed és mint minden telefon ennek is fog (elég sokat) csökkenni az ára. -
golyós
addikt
Én Xiaomi Redmi Note 3-ról váltottam( első készülék ami kibírt nálam 2 évet ) de nem érzek eget rengető változást semilyen téren kivéve a kamera.
Se sebesség, se aksi idő tekintetében nem érzem a 3-4x árkülönbség jogosságát.
Benchmarkban is 3x jobb a Mate 10 de nem érezni napi felhasználásban, mondjuk én heti 3x újraindítom a telefont mindig, ezt is, mert ez is néha meghülyül pedig nem hagyok futni háttérben semmit.
Szuper telefon, szuper kamerával, 2 évig nem lesz gond vele az biztos , utána is max aksicsere. -
Szia,
Előfordul, hogy a SIM kártya alapján nem megfelelően kerül kiküldésre/beállításra a hozzáférési pont, ezért szoktam annyira erőltetni az APN...stb. ellenőrzését kapcsolódó probléma esetén, illetve nem véletlenül írtam többször is, hogy tegyenek be ide képet a hozzáférési pontról, hátha kiszúrható abban valami, ami nem stimmel.
Nekem is Telekom + Vodafone SIM kártya van a készülékben, de szerencsére alapban stimmel minden és nincs gond.spanyoll: Pedig a PH tár tömörítése még ront is a minőségen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest