- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Szerintem a kezdeti bakik nagyjából elmúltak, és mostanra nem tudok hibákat. Annyi, hogy bizonyos ezoterikus BT eszközökkel nincs jóban, de ez elég esetleges jelenség, és hacsak nincs pont ilyen (pl Kenwood) eszközöd, akkor nem jelenik meg, mint probléma. És nem is egyértelműen a Huawei sara.
Jelenleg 8.0 fut rajta, van 8.1 és 9.0 béta is, nem tudom, melyik fut be végül, valószínűleg a 9.0.A saját töltővel nagyon gyors a töltés, ami a tanulékonyságot illeti, nekem januárban volt utoljára újrahúzva, és tényleg nem lassult be.
-
jézusom
addikt
Nekem az nem tetszik, hogy bazinagy.
Előző telefonom p9lite2016 volt, két kezemben volt egyik-másik telefon, majdnem sírva fakadtama p9lite sokkal kézreállób volt, meg kompaktabb, inkább azt a méretet kellene tartani.
A másik meg, hogy csak 30fps a 4k videó rögzítés. Fotók terén nagyon jó, de a videó rész nem tetszik
-
Szia,
Egy részére már kaptál választ, valamint ha elolvasod a topik összefoglalóját, birtokába jutsz még némi hasznos infónak.
A mérvadó rossz tulajdonság is szerepel ott - javítva lett, nem is feltétlenül a készülék hiába volt -, a Szuper töltési mód bő egy óra alatt feltölti az akkumulátort, az akkumulátoros üzemidő használati szokások, környezeti tényezők és beállítások függvénye, így mindenkinél más, de az egyik legjobb ebben jelenleg a csúcskategóriában, a gyári fülhallgató elég alap - én legalábbis nem szeretem, főként a kialakítása miatt -, a gyári fólia elég jó, a gyári tok sem rossz, az infra is rendben van - már az is nagy szó, hogy van egy telefonban, mivel sok gyártó régóta ignorálja -, a kamera sokat javult a megjelenés óta, végül a készüléken Android és EMUI is 8.0 van. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Van s9 plus készülékem is, de ez egyszerűen jobb, szebb, napi használatban a rendszere gyorsabb.
Játék betöltésnél az s9 előbb megvan (de csak itt, ráadásul én nem játszom), a képei szerintem 10-ből többet csinál jót, mint a mate (zsebből előrántva), víz alatt az S9-nek meg sem kottyan, a mate megtud hülyülni viszont.. Hirtelen ennyit tudok írni a két készülékről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged