-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tybike81 #3086 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Értesítések és állapotsáv -> Az értesítések bekapcsolják a képernyőt
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Kívánt alkalmazás kiválasztása és értesítések igény szerinti beállítása
Amelyik alkalmazást nem találod a fenti listában, ott vagy magában az alkalmazásban állítod be, vagy pedig:
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Alkalmazások -> Kívánt alkalmazás kiválasztása -> Értesítések -> Konfigurálás -
válasz
Tybike81 #2992 üzenetére
Tesztekben meg mindenhol dicsérik. Egyetlen tesztet olvastam ahol jónak értékelik ugyan de nincsenek hátra esve tőle. Én is ezt a véleményt osztom amúgy.Geeks.hu
"A képminőség nem rossz, de nem is az a fajta, amelytől leesett volna az állunk. A részletességgel és a vonalélességgel nincs gond, és a kamera a színkezelés terén is jól teljesít, de ez utóbbi sajnos csak addig igaz, amíg verőfényes napsütés van. Amint picit is gyengébbek a körülmények, az elektronika azonnal bizonytalanná válik a fehéregyensúly tekintetében, és a színek is veszítenek élénkségükből. Ehhez hozzávehetjük még azt is, hogy a dinamikatartomány is csak átlagos; összességében így azt mondhatjuk, hogy a kamera nem rossz, de nem feltétlenül tud felnőni más gyártók csúcsmodelljei mellé."
[link] -
válasz
Tybike81 #2992 üzenetére
Találsz pedig a fotós topikban is jó Mate 10 és pro képeket is, amikre az ottani hozzáértők is jókat írtak, azzal meg ne foglalkozz, ha 1 - 2 embernek nem tetszik és rosszat próbál írni róla, ilyet minden telefon kapcsán találsz ott.
Hidd el, nem véletlen, hogy sok hozzáértő tesztben jól szerepel a Mate 10 és Pro kamerája fényképezés szempontjából, ahogy a DxOMark sem puszira sorolta a legjobbak közé. -
válasz
Tybike81 #2977 üzenetére
Elég egyéni, hogy kinek mi tetszik (jobban), de én is amennyire féltem látatlanban a barnától, amikor élőben megláttam, azonnal megfogott, mert ez a mokka árnyalat gyönyörű.
DrJaka: Frankó, valóban nem kellett sokat várnotok.
yodamester10: Melyik csúszkákra gondolsz? Vagy az akkumulátornál az indításos kézi kezelésre, ahol a három pipára gondolsz? Mert akkor igen, attól még használható, csak önkényesen nem indulhat és futhat a háttérben, csak ha te külön indítod és engeded.
Tybike81: Van itt több volt S8, S8+, de még Note 8 tulaj is, írtak már közülük néhányan véleményt, hogy nem bánták meg a váltást.
Szerintem a két S8 nem pálya a Mate 10 Pro mellett/helyett, a Note 8-at viszont emellett is nagyon jó telefonnak tartom, csak ne tettek volna bele olyan kis kapacitású akkumulátort... -
válasz
Tybike81 #2697 üzenetére
Nem annyira rossz, de 4K-ban jobban stabilizál a Samsung, ha rendesen mozgatva van közben a telefon, az azért feltűnik.
DrJaka: Nem úgy kapcsolta be, hogy lefelé simított az ujjlenyomat-olvasón, amitől lejött az értesítési panel és ott rányomott a zseblámpa ikonjára?
Az ujjlenyomat azonosító beállításainál lehet konfigurálni, hogy milyen mozdulatokra/érintésekre mit csináljon. -
válasz
Tybike81 #2067 üzenetére
Csinálhatok majd, ha kimegyek és lesz értelmes mozgó téma, de ahogy előttem is írták, a videómegosztókon is találni elég sokat, a Note 8 vagy S8 például elég jó szerintem ebben és ahhoz képest sem olyan rossz: Link, Link, Link
Én részint erre gondoltam konkrétan, 4K-nál már látni azért kicsit a stabilizálási különbséget: Link -
válasz
Tybike81 #2064 üzenetére
Nem annyira rossz, de amilyen kiváló fényképeket készít, ahhoz képest a videózásnál adott például a szokásosnak mondható Huawei nyűg, a szoftveres stabilizálás nem teljesen tökéletes, pedig van OIS.
Igaz, nem mindenki veszi észre, mert a videózás tárgyától és módszerétől is függ, meg nem is olyan égbe kiáltó a probléma, de komolyabb tesztekben megemlítik vagy látható azért.
A Mate 9-nél is megtapasztaltam korábban, bár alig videózok, de amikor itt a fórumon és máshol is olvastam aztán, hogy javult, javították egy későbbi firmware verzióval, akkor kipróbáltam és valóban, szerintem itt is ez lesz, faragnak majd rajta, mert a hardver adott, csak szoftveresen nyűglődik bizonyos körülmények mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest