Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz szabcsab #8713 üzenetére

Mivel nem aktív kétkártyás telefon, így nem is jelezhet egyszerre két adatkapcsolatot, hanem csak azt az egyet, amit a kétkártyás beállításoknál alap mobiladatnak megadsz, azért is muszáj ott valamelyiket, de csak egyet megadni.

Hovi A Mate 8 még aktív kétkártyás típus (ahogy még a Honor 8 is), de az utódok már nem, ezért nehéz összehasonlítani, viszont ha telefon hiba lenne, akkor mindenkinél kellene, hogy jelentkezzen, márpedig a többségnél nincs ilyen gond.
    Amit korábban leírtam, az is ezt igazolja, hogy akinél gond volt az ő két Telekomos SIM kártyájával, abban a telefonban az ő egyik Telekomosa mellé betéve az én Telekomos SIM kártyámat, megszűnt a probléma, az ő másodlagos SIM kártyája viszont az én Telekomos SIM kártyámmal sem működött megfelelően, nem csak az övével, tehát egyértelműen a másodlagos SIM kártyája a hiba forrása.
    Van amúgy egy sejtésem a hiba kapcsán, majdnem olyan, mint a Telenoros 4G probléma, a szolgáltatói oldalon kellene valamit kezdeni a dual 4G-vel, más telefonokkal azért nincs gond adott SIM kártyákkal sem, mert azok nem tudnak egy készülékről két SIM kártyával párhuzamosan 4G-re feljelentkezni.

[ Szerkesztve ]

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák