- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasfinal
csendes tag
Még mindig fólia ügyben járok..
Hétvégén kicseréltettem üvegfóliára a gyárit, mert ugye a gyári egyik szélén már bement a kosz a fólia alá.
A gond az, hogy bár most nem ment be kosz alá, de az üvegfólia széle körbe végig tele van szösszel ami elég gányul néz ki. És ha 2 nap után ilyen, milyen lesz fél év, egy év után..?
Kifújtam a szöszt, viszont így bement levegő, mert most a kijelző fele párás.Szóval én arra gondoltam veszek egy flip tokot hozzá, az zárt, így nem lesz ennyire szöszös/koszos, és veszek egy sima kijelző védő fóliát, ami nem ér végig a káván, mert szerintem az a gond, hogy a fóliák nyilván nem lekerekítettek, így mindig lesz rés a telefon széle és a fólia között ha az végig ér. Ha csak egy kicsi kilóg a kijelző széléből a fólia alól, akkor nem lesz koszos.
Mi a véleményetek? Jó lenne megoldást találni, mert nagyon nem örülök, hogy egy 200 ezres telefon alig másfél hét után tiszta dzsuva meg szösz és látszólag semmilyen fólia nem jó rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- Stellar Blade - Hivatalosan is bejelentették a PC-s kiadás premier dátumát
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest