- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Nekem is van egy Bullets Wireless fülesem de most vettem a helyére egy Buds Z-t. De ez eléggé mély kiemelt... Felvetettem a OnePlus-nak, hogy esetleg egy fw frissítéssel nem e lehetne változtatható EQ-t belrakni mert gyárilag csak mély van benne... Magas az nincs pedig egy USB Audio Player Pro EQ-el csodákat lehet elérni a fülessel!
-
oszi666
őstag
"még néhány órányi csatlakoztatott üresjárat jött ki" ez mit jelent, hogy csatlakoztatva volt bekapcsolt állapotban, de nem volt használva? ez kicsit értelmetlennek tűnik.
Én ha tudom, hogy nem fogom használni fél óráig akkor inkább kikapcsolom az egészet, még úgy is hogy nekem soundmagic fülesem van.
Tud vki olyan nyakpántos fülest, amiben van az a funkció, hogy ha összetapasztod a két fülest a mágnesekkel akkor lestoppolja a zenelejátszást/hívást? eddig csak a freelace-t meg az a meizu EP52-t találtam -
moleculez
veterán
válasz
Rodi 4.80 #13 üzenetére
Nekem Honor Choice-om van, ami TWS, de egy fél órás funkcionális edzés alatt csak azért érek hozzá néha, mert picit elmozdul, és zavar, ha nincs mély.
De amúgy simán a fülemben marad, futásnál is, meg ugrálósabb gyakorlatoknál is.
De ez teljesen egyéni kérdés, mindenkinek más a füle, lehet nekem szerencsém van. -
Rodi 4.80
senior tag
Vannak kimondottan sportoláshoz tervezett fülhallgatók, szerintem a legstabilabb a fül mögé akasztható fajta. Ezeknél a "simáknál" az a baj, hogy bármilyen könnyűek is, a saját illetve a kábel súlya miatt szép lassan kimászik a fülből a dugó, mindig vissza kell nyomkodni.
Vagy ott a fülmonitor, az elég stabil.
-
Haugland
aktív tag
Nekem is ilyen van, a hangja tetszik...amig a helyen van a fulemben.
Az egyetlen bajom ezekkel (es kerlek segitsetek megtalalni, hogy milyen tipusu fulhallgatokat nezegessek), hogy sportolas kozben annyira gyorsan kimozdulnak az ember fulebol, hogy futasnal kb 15metetenkent meg kellene allni, igazitani... -
pusszycat
nagyúr
Ilyenem van csak nem pro. A Mi 10T vel bekapcsolt AAC kodek mellett döbbenetes hangzása van, eddig a legjobb ami a fülembe szolt. (spotify-al tesztelve) Kis érdekesség, h a fekete szín jóval többe kerül mint a narancs vagy a zöld. 3-4000 Ft csak a szín miatt
-
Skynet258
veterán
Hát nálam eléggé szétesett a hangkép ha felcsavartam, amúgy összességében nem rossz cucc.
-
törölt tag
-
headhunter
addikt
-
Smiro
senior tag
Hát ha Neked kellene kifizetni, nem biztos, hogy tetszene
Az AWEI G20 BL fülesem ingyen házhoz szállítással tuti tudja a hangzást, 10 alatti összegért. Sajnos nem tudom linkelni, mert az eladó már nincs meg. Szerintem nagyon drága ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest