Hirdetés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... megvan rajtuk a fülzsír elleni műanyagrácsos védelem ... "
Ezt, hogy kell elképzelni? Jó lett volna róla egy kép. Én egyébként eddig azt hittem, hogy a fülzsír ellen a fülpiszkáló és a mosdás a leghatékonyabb fegyver." ... a fülhallgatók ki-be helyezését éreztük kicsit körülményesnek, nincs rajta igazán jó fogás (...) befelé sem azzal a magától történő szippantással húzza be a helyére a tok a füleseket, kicsit játszani kell vele ... " - megette a fene az egészet, ha ezzel ennyit kell játszani.
Ezt sokkal olcsóbb fülesek is "tudják"." ... Qualcomm-féle AptX értelemszerűen nincs ... "
Ööö... miért is "értelemszerű" ez?... ennyi pénzért akár aptX HD-t vagy LDAC-ot is tudhatna.
#6 LurkerSheik
"Egyébként kicsit generált igény ez az ANC ... " - na, én ezért is vettem "sima" fülest. Nem a mikrofonokért és a spec. zajszűrős chip-ért akarok fizetni, hanem a hangminőségért.
Nekem egy in-ear füles is szűr annyit, ami elég ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Prémium fülhallgató attól a gyártótól, aki a piac egyik legjobb ár/érték arányú alternatíváját feleennyiért szállítja - tényleg profi a termék, de a hibátlan TWS továbbra is csak egy illúzió marad.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Samsung S22+ telefon tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest