Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Én arra vagyok kíváncs,hogy mi van azokkal az alkalmazásokkal,amiket a Play áruházból vásároltam.Ha nem tudom átmenteni az apk-t,akkor az AppGaleryből csak a triálhoz férek hozzá,és ujra kell vásárolni,vagy van valami módja,hogy feltegyem a fizetős verziót?
-
törölt tag
válasz
borbastomi #11 üzenetére
Nem csak hogy működnek, de már most telepíthetőek is a HuaweiAppGalleryből.
Cib, Budapestbank, Erste mobilbank már most elérhető, telepíthető.Az Otp folyamatban. A nemzeti mobilfizetés, Telekom, vodafone, telenor appja már most is elérhető.
A twitter facebook, instagram, messenger pedig hamarosan elérhető lesz a HuaweiAppGalleryből a huawei egyik vezetője jelentette be a napokban.
[link]Ezért is szeretne visszakerülni a google a huawei készülékeire, mert a facebook lehalássza előlük ezt az elég nagy ügyfélbázist.
Világszerte több, mint 3,4 milliárd alkalommal telepítették a huawei appgalleryt. (Ebben benne van nyilván a múltban is végrehajtott telepítések is)Lassan teljesértékű lesz a huawei áruháza.
Amerikának sikerül egy erős konkurenciát csinálnia magának.
-
borbastomi
csendes tag
Azt kipróbálta már valaki, hogy működnek -e a különböző bankok / pénzintézetek szoftverei csak HMS-es (vagy legalább GMS-mentes) környezetben? Nekem mindenképpen tárgytalan olyan készülék használata, amin nem működnek a mobilbanking vagy egyéb hasonló (elvileg kényelmi, számomra alapvető) szolgáltatások.
-
aprokaroka87
nagyúr
Kb semmivel sem nagyobb mint ha a Google és annak " társai " nak adod meg.
Igen, a Google-lel együtt kb 285 olyan tracking dolog van amiket Androidos appok-ban ismernek.
Ebből a 285-ből vajon mennyi adja el az adataid?
Lehet hogy van amelyik a Kinai államnak is ad el...
Én nem lepődnék meg.Persze valamelyest tudsz ellene védekezni, de nem kötelező.
-
allergia
csendes tag
Tényleg érdekes dolog ez, hogy még mindig senki nem hiszi el (nem akarja elhinni), mekkora veszélyt jelent, ha megadja az adatait a kínaiaknak.... persze, jó telefonok, nem is ezzel van a probléma, hanem hogy pár 10ezer forint spórolásával az emberek többsége leszarja a saját biztonságát.
-
hangyász2
aktív tag
Kétségtelenül évek óta a leghasznosabb app a tükör, amire ha rálehel az ember, akkor "bepárásodik". Kis mintás empirikus teszt is alátámasztotta. Unokahúgom szerint is.
Egyébként feltettem HMS Core bétát, ahol lehet jutalomért tesztelgetni, de sok értelmeset nem találtam benne egyelőre. -
SzChriss95
csendes tag
Egész jó kis cucc, azt remélem, hogy a Google alkalmazásokat megoldják úgy, mint az almás oldalon, és akkor ezután is használhatok Huawei kütyüket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest