Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
azt mutassák be hogy lehet a nemzetközi mate 40 prora gmst rakni, másra nem kapom fel a fejem😀
-
őstag
-
akaido
addikt
Huawei Nova 2-m van most, így érdeklődve várom a fejleményeket, bár ha nem "kuglizhatok" annyira nem is érdekel majd.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
xrvman
őstag
Google nélkül nem annyira jó.
-
100W töltés, Snapi 778, 120 Hz, quad kamera, 50 MP. fő szenzor, sima és egy pro. Megvannak az összeköttetéseim. Nem árulhatom el, mert nem lennék biztonságban.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
törölt tag
Érdekes, de egyben félelmetes is...
-
Balúkapitány
tag
A július végén megjelent P50-es szériából is csupán mutatóba, nagyon limitált mennyiség került Európába. A P50 Pro pedig, a dxomark értékelése szerint ma is még a legjobb kamerás mobilnak számít. Akkor helyette minek ide a Nova? Logikusan úgy tudom elképzelni, hogy talán egy kevesebb előállítási költséggel bíró széria lenne ez, kispórolhattak belőle ezt-azt, mégis maradhat a prémiumérzet előnyösebb árfekvésben. Másképp mi értelme?
[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Badboys
őstag
-
joey04
titán
Nem tudom mennyire esélyük van. még ha jót hoznának olcsón akkor sem sok. De az olcsót nem nagyon hiszem amúgy sem.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Nyilván az 5G az kuka.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Schuler888
senior tag
Mennyi felesleges penz...
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
mjani1172
addikt
Kicsit kétkedve fogadom, de kíváncsi vagyok..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest