Hirdetés

Huawei Experience: Vadiúj telefon jön a Huawei-től

Bécsben lesz a bemutató, egyelőre köt minket a titoktartás, de pár dolgot már mutathatunk.

Hosszú ideje nem hozott az európai piacra a Huawei új okostelefont, ám ez hamarosan megváltozik. A bécsi bemutatóra október 21-én kerül sor, amelyre mi is kaptunk meghívást és természetesen ott is leszünk. Azzal együtt is szívesen megyünk, hogy roppant szigorú titoktartási feltételek mellett mi már kézbe vehettük az újdonságot, amiről egyelőre csak egy fotót oszthatunk meg:


[+]

Azt már lehet tudni, hogy a jövevény neve Nova lesz, ezzel a Huawei egy régebbi sorozatához nyúl vissza, a kedvcsináló plakátok alapján pedig az is sejthető, hogy nem egyetlen modellről esik majd szó az osztrák fővárosban. Érdekesnek ígérkezik, hogy az elmúlt időszak nehézségei után a kínai cég milyen termékkel próbálja majd visszacsábítani az európai fogyasztókat a márkához, mindenesetre a bécsi bemutató is azt jelzi, hogy a Huawei továbbra is elkötelezett azügyben, hogy Európának is kínáljon okostelefont.

A jó hírünk az, hogy a bemutató után egy nappal már előreláthatólag lesz komplett tesztünk is az újdonságról, tehát hamarosan kiderül, hogy mivel tér vissza az okostelefonos piacra a gyártó, azt azért sejteni lehet, hogy nem egy belépő kategóriás újdonság kedvéért szerveznek nemzetközi rendezvényt, hanem valami komolyabb termékről hull majd le a lepel néhány napon belül.