- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Schuler888 #65 üzenetére
Így van. Csak a Huawei vérfanok nehezen látják ezt be.
-
A másik Huawei topikban bevált.
Lehetne, hogy egymás kóstolgatása helyett a cikk témájáról beszélgettek?
Vagy -ha ez nem megy- akkor inkább nem írtok?Xiaomi 13T
-
válasz
collecting #42 üzenetére
Nem egészen értem, ha egy szerinte jó hírt megosztana, attól miért lenne troll.
Szerintem inkább te vagy az -ha már címkézünk-, amiért így válaszoltál a hozzászólására.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz
collecting #42 üzenetére
Miért szerintem ez a huawei rajongóknak jó hír a huawei hatereknek pedig nem az. Ezt most nem értem.
-
Szakiii
addikt
Helyes, nem is szabad most ezt huawei helyzettol fuggetlenul. Egyik baratom vett itt egy telot, es taxizik rendszeresen. Csinaltak gyari visszaallitast, feltette a bolt appot es kepzeljetek, elment bulizni rendelte a taxit es masnao reggel latta h nem is sajat kartyajaval fizetett.. hanem elozo tulajeval... ugy irt neki utanna. Es ez egy hivatalos app ami valamiert igy localba letarolta a kartya adatokat es visszallitaskor nem torolte ki. Na most akkor mi lehet ilyen kulsos appoknal. Sajna vigyazni kell.
-
törölt tag
Amúgy a HMS ben bekerült egy csomó új funkció az 5.0 kiadással.
Többek között a hanggal, a videóval, a 3D-hatásokkal, a képfeldolgozással és animációval, a számítógépes grafikával és a kiterjesztett valósággal kapcsolatban.
Helyzetmeghatározási szolgáltatások: Támogatja a beltéri pozicionálást, a crowdsourcingon keresztül hálózati pozicionálást és a geofence-kezelést.
Térképek: Támogatja a busz-/metrójáratok útvonalainak figyelembe vételével történő útvonaltervezést.
Tényleg pofozgatják rendesen a HMS-t az eladási számok pedig tényleg nagyon szépek lettek megérdemlik az első helyet.
-
k-adi
nagyúr
válasz
#88470784 #35 üzenetére
azon kívül, hogy marhára off topik + ezt már a másik topikban is kibeszéltük:
1. korona alatt az apple boltokat bezárták
2. a kérdéses időszak alatt jelent meg az új p40 model, kínában a gms hiány nem gond, nyilván sok fogyott belőleMost még felesleges
Majd évvégén az összesített számokat linkeld be. Ja, akkor már nem lesz olyan szép. -
nyisziati
veterán
Amit én linkeltem be, az sem az elmúlt év adataira épül, hanem az elmúlt 12 hónap összesített piaci részesedését mutatja, májusig bezárólag. Tehát teljesen friss adatok vannak benne.
Vagyis a Huawei még mindig a harmadik a 11 %-ot sem elérő teljes részesedésével.
Miközben a Samsung őrzi az első helyét, az Apple pedig a másodikat. -
törölt tag
Plusz idén már azt hiszem márciusban vagy áprilisban is első volt eladások számában szóval reméljük tendencia lesz belőle
-
törölt tag
Ezért írtam május hónapot ez nagyon nagy teljesítmény a zamerikai szankciók után koronavírust követöen.
Főleg hogy ez a statisztika ami belinkeltem nem a múlt év adataira épűl hanem friss felmérés.
A harmadik helyről feljött az elsőre.Gondoltam megosztom veletek ezt a jó hírt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A huawei májusban is megőrízte első helyét a telefon értékesítésben. Szóval van esélye a HMS nek hogy tovább terjedjen.
[link] -
törölt tag
Senkit nem kényszerítenek arra hogy ilyen keresőt használjon a google keresőjét továbbra is lehet használni a huawei készülékein.
Csak mielőtt megint egy ferdítés terjedne el. -
nyisziati
veterán
"olyan ismert motorokkal dolgozik együtt, mint a Qwant, a Bing vagy a Yandex, "
bing : 2.75%
YANDEX: 0.91%
Qwant :0.77%A sikercégek. Együtt sem érik el az 5 %-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Na-na!
Befejezni, mielőtt elkezditek!
Xiaomi 13T
-
Black_Raven
veterán
Ebben a cikkben, nem a kereső a legjobb, hanem hogy benne van a Mobilaréna Quick appja, amit egy hónapja nem is olvastam. Végre nem kell az Operát nyitogatni. Nagyon jó ötlet volt, és kényelmes a Huawei tulajok számára. Köszi Bog! (Kicsit több reklám kéne a Quick appnak, hogy egyáltalán létezik)
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
törölt tag
Nova Launcher hónapok óta tudja ezt. Bár az a Gplayből telepít.
-
Aryon87
félisten
Ó jeee, újabb fikagyűjtő hely.. popcornt készítem.
Használtam már én is a keresőt, írja is hogy átirányít az oldalra. De legalább van, és legalább hozzá lehet jutni a keresett apphoz.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Gubu0101
veterán
1 hete rajta van a telefonon,de nem foglalkoztam vele,most kipróbáltam,egy régi kedvenc appot meg is találtam vele,feldobtam a telefonra és remekül működik(még a google fiókomba is betudtam lépni az appon belül)
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
WhiteWalker
nagyúr
Tök jók ezek az új feature-k , de a Huawei Cloudban megosztás még mindig nincs.
Ezt csinálnák meg inkább. -
k-adi
nagyúr
ez mivel tud többet mint a moreapps.. vagy mi? az is ilyesmi nem?
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Akkor remélem azokat a verziókat is megtalálja amiket megvettem a Play áruházban
Félre értés ne essék, nagyon tetszenek az új Huawei telefonok és a Mate40 igazi befutó lehetne nálam az eddigi pletykák alapján, de több tucat megvett programom van a Play áruházból amiket ha meg is talál akkor is vehetném meg újra..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Mi baj van ezekkel az oldalakkal? Én ezekről szedtem le a legjobb appjaimat, többek között a Youtube Vanced és Tubemate. De pl. a Google Lens is csak így elérhető a Google Nexusomon, mert a Playstoreos verzió állítólag nem kompatibilis a készülékemmel.
Amúgy Bone, a hatékonyan kutakodik szerintem nem valami szerencsés megfogalmazás.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
"A Petal Seach alkalmazáskereső egymilliós listáról gyűjti egybe a legrelevánsabb találatokat, és külön fül alatt részletezi a frissítésre várakozókat, legyen a forrás az AppGallery, az APK Pure vagy az Aptoide."
Sosem bíztam ezekben az oldalakban, erre ez az app meg pont az ilyen oldalakon keres.
Hát kösz, de kösz nem!Mondjuk, az APKmirrorról már tettem fel appot. Abban valahogy nagyobb bizodalmam van.
Xiaomi 13T
-
jacis
nagyúr
"hatékonyan kutakodik"
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új keresőmotorja van a HMS ökoszisztémának, amely nem csak alkalmazások, hanem hírek és helyi tartalmak között is hatékonyan kutakodik.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest