Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Hmm...
"... the big issue is the bass is non-existent at high volume and even distorts at specific tracks." -
Maffia91
aktív tag
Mikor jelenik meg? Sehol nem találtam még...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Schuler888
üzenetére
A hason fekvéstől reggelre bedagadnak a szemeid. Az oldalsó fekvéstől vagy a szíved nyomod (bal) vagy a májad (jobb)
-
Schuler888
senior tag
Ja kerem, aki el tud aludni haton, nekem meg az eletben nem sikerult ez a manover, csak oldalt vagy hason de meg ulve is aludtam mar el, de haton keptelen vagyok, pedig pont probaltam igy wireless fejessel, de 10perc utan mar probalgattam hogy tudok ugy fekudni, hogy oldalrol ne nyomjon.. sehogy

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Schuler888
üzenetére
Nem, ha hanyatt fekve egyszer elalszom még csak meg sem fordulok reggelig.

A fejhallgató meg nem nyomja szét a fülem ellenben ezekkel a kis vackokkal.mod.: Délutáni ledöglésnél is hamarabb alszom el fejesben mert egyszerűen kényelmes egy idő után el is felejted, hogy rajtad van.

-
Schuler888
senior tag
Wtf?! Fejhallgato nem nyom elalvas kozben, de fules igen?!

A 3 ora tenyleg gaz, de persze felhasznalas fuggo is aki egybefuggoen nem hallgat ennyit fulesen keresztul annak ez nem problema, en azon lepodtem meg, hogy a jobb minosegu, ujabb gumiharangos cucc olcsobb mint az elod muanyag cucc, ez jo hir. A tok 2 palcas kategoriaju design, nameg az ezredik zuhanyrozsa/fogkefe style, nem is ertem h fert bele csak ekkora akksi
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de ez egy TWS füles? Ettől függetlenül a 3 óra (ami nyilván kevesebb is lehet, ill. lesz) elég gyászoska. Bár ilyen szempontból a nagy tesó sem túl acélos). Nem tudom ér-e ennyit az aktív zajszűrés ...

(#12) LosBlancosrm
+1
Nem is értem ... krumplit a krumplival, nem? -
törölt tag
Páran nincsenek tisztában a TWS jelentésével.
TELJESEN vezetékmentes. -
sony mdr xb70bt nekem ez van de az tuti,hogy ezt össze-vissza veri
-
drkaputt
csendes tag
Most komolyan sikerült úgy megírni egy tesztet egy ANC-s fülesről, hogy egy szó nem esik benne az ANC hatékonyságáról?...
-
pusszycat
nagyúr
SkullCandy Method -om van és még sosem merült le mióta vagy 3 éve megvan. Igaz néha feltöltöm.
-
ama112
csendes tag
Sony WIXB400B.CE7 em van 15 órát bír 1 feltöltéssel
És 15.000ft ért vettem
-
korpicschess
veterán
Nekem ezzel mindig a kérdés vetődik fel, ha 1-2 év múlva ennek már csak 2/3-át vagy felét fogja tudni, akkor már jelentősen csökken a használhatósága. Egy ilyenben meg nem tudom mennyire könnyű az akkut kicserélni, vagy milyen könnyű szerezni.
Mindenesetre ha 10 órát tudna, akkor az 5 óra is bőven jó volna x év múlva is. -
juuzer
addikt
Nekem jobban tetszik, mint a "sima" Freebuds 3. (Márcsak a kialakítása miatt is.)
Igaz a Galaxy Buds 30k-ért best buy volt, úgyhogy nem hiszem, hogy lecserélem rá egyhamar. :) (Főleg úgy, hogy a Galaxy Wear app jóval okosabb és többet tud az Ai Life-nál.)
-
Micsurin
nagyúr
Azért erősen érdekelne mit tud egy Airdots Pro-val szemben hangzás terén majd 3x áron(tudom tudom ne wireless téren keressem az igazán jó hangzást...), mert ami engem illet szerintem a 3 órás teljesítmény is bőven elég max akkor van annyit a fülemben ha elalszok úgy este. De rendes fejhallgatóval gyakoribb, hogy elalszom mint sem ezekkel a kis vackokkal, előbb utóbb mindig itt ott nyomnak.
-
balintXD
tag
Ez a 3 órás üzemidő mondjuk a Galaxy Buds+ 11 órájához képest baromi gyászos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest